reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

ja chyba tez zaszaleje z winem. Od 4 miesięcy żyje na piwkach bezalkoholowych i mam trochę dość 😅

Trochę się jednak boje, czy są jakieś badania że alkohol zmniejsza jakość jajeczek? (Głupie pytanie ale zawsze gdy sięgam po kieliszek wina myślę że obniżam swoje szanse 😔)
Przyznam, że czasem sobie myślę, że lepiej dmuchać na zimne i na długi czas alkohol odstawiłam. Ale piłam czerwone wino bezalkoholowe.
Rozeznałam się, w których krajach i szczepach jest najwięcej resweratrolu i takie piłam ;-)

reklama
Mój mąż wyjechał na delegacje z pracy i już nic w tym miesiącu nie wykombinuje 😉
Pozostaje mi wierzyć, że seksy które się zadziały wystarczą 🤞🏻
By nie myśleć o głupotach sprzątam :-)

Ej dziewczyny, zarzućcie dobrą Omega 3. Mężowi się kończy i chcę zamówić.

Jedyny warunek: to muszą być kapsułki, on mi oleju nie przełknie.

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę, bo te badania są na liście, że w 3dc zrobić: estriadol, fsh, lh, prolaktyna. Ale kiedyś mi się kojarzyło, że któraś pisała o innych dniach również, czy możecie podpowiedzieć, bo mi dziś najprawdopodobniej po temp.patrząc przyjdzie @ no i sobota czy niedziela odpadają u mnie na badania i zastanawiam się czy bd mogla zrobić w tym miesiącu, czy poczekać na przyszły muszę.

Lekarze lubią mieć wynik z 2/3 dnia, ale mój lekarz przymyka na to oko, twierdzi, że jeśli zrobię w innym dniu to nic się nie dzieje bo odchylenia są małe. Zresztą przy pobraniu krwi pytają zazwyczaj w którym dniu jesteś.

Lekarze lubią mieć wynik z 2/3 dnia, ale mój lekarz przymyka na to oko, twierdzi, że jeśli zrobię w innym dniu to nic się nie dzieje bo odchylenia są małe. Zresztą przy pobraniu krwi pytają zazwyczaj w którym dniu jesteś.

Mój dla odmiany życzył sobie 2 maks 3, późniejszych nawet nie chciał oglądać 😂

reklama
Mój wykres w tym cyklu jest dziwny...
Mam dziś dopiero 11 dc a od 3 dni temperatury jak zawsze w drugiej fazie... 25 miałam spory skok i te temperatury są wciąż na wyższych, ale to nie jest możliwe żebym miała owu w 8 dc 😅😂

Do góry