hachette
Fanka BB :)
No wszystkie te leki przepisali mi przecież lekarze kiedyśZe zwykłej przyzwoitości muszę napisać, że leki bierze się po konsultacji z lekarzem ale... nikt nie może Cię zatrzymać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wszystkie te leki przepisali mi przecież lekarze kiedyśZe zwykłej przyzwoitości muszę napisać, że leki bierze się po konsultacji z lekarzem ale... nikt nie może Cię zatrzymać
A chyba ze 4 miesiące bioręTransfer z masłem? Ehh te słowniki niedobre
Długo bierzesz metformine?
Jak już brałaś kiedyś, to pewnie nieJestem mocno na krawędzi po ogłoszeniu kolejnej ciąży w towarzystwie i mam po dziurki w nosie lekarzy, za chwilkę usiądę i rozpisze sobie leczenie na własną rękę. Gdybym miała w domu ovitrelle to nie poszłabym do lekarza przez najbliższe 3mce mam w domu euthyrox, bromocorn i castagnus, glucophage chyba 3 opakowania, duphaston i progesterone besins. Chyba nie umrę jak se to sama porozpisuje?
życzę Ci żebyś jak najszybciej opuściła te 2023Mi się nie mieściło jak zakładałam staraczki 2022, że staraczki 2023 też zakładam.. ciekawe czy 2024 też założę
Jestem mocno na krawędzi po ogłoszeniu kolejnej ciąży w towarzystwie i mam po dziurki w nosie lekarzy, za chwilkę usiądę i rozpisze sobie leczenie na własną rękę. Gdybym miała w domu ovitrelle to nie poszłabym do lekarza przez najbliższe 3mce mam w domu euthyrox, bromocorn i castagnus, glucophage chyba 3 opakowania, duphaston i progesterone besins. Chyba nie umrę jak se to sama porozpisuje?
Zaryzykuje stwierdzenie, że nie umrzesz. Tylko jak bez USG będziesz wiedzieć kiedy masz owu, kiedy to Ovitrelle i kiedy progesteron ...Jestem mocno na krawędzi po ogłoszeniu kolejnej ciąży w towarzystwie i mam po dziurki w nosie lekarzy, za chwilkę usiądę i rozpisze sobie leczenie na własną rękę. Gdybym miała w domu ovitrelle to nie poszłabym do lekarza przez najbliższe 3mce mam w domu euthyrox, bromocorn i castagnus, glucophage chyba 3 opakowania, duphaston i progesterone besins. Chyba nie umrę jak se to sama porozpisuje?
Zaryzykuje stwierdzenie, że nie umrzesz. Tylko jak bez USG będziesz wiedzieć kiedy masz owu, kiedy to Ovitrelle i kiedy progesteron ...
W sensie witaminę a i e? Tak, jem sobie już od miesiąca.A Ty zamówiłaś te a i e?