reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
Oj, ja zupełnie tam nie bywam... jakiś link? ;-)
A to wczoraj to nie był finał? Bo ja nie mam TVN, tylko Playera - i to już odcinek finałowy, prawda? Decyzja + miesiąc później?

😁

Dużo z nas tam było😅😂
No właśnie czasami widzę różne wątki na stronie głównej forum, i napotoczą się znajome nicki, ale np Ciebie moja droga nie pamiętam z tamtej grupy 🤔 choć przyznam, że byłam aktywna tylko na początku, być może Ty wtedy byłaś mniej aktywna niż na obecnych forach

My z mężem tez, chociaż on ma lekko niezdrowy stosunek do ruskich, kiedyś zrobiłam 130sztuk, stary poszedł na rower, zrobił 100km, wrócił i zjadł ponad 70. Nie na jednym posiedzeniu co prawda, przez cały dzień. Od tamtej pory powiedziałam, ze koniec, pier*ole, nie robię, wannę bym zrobiła i wszystko zeżre.
To ja w kwesti ruskich tak mam z moim, pół dnia je robilismy a on większość jednego wieczora zeżarł, nawet te do mrożenia co miały być się nie ostały

reklama
Do góry