Brownie1992
Moderator
U mnie tak samo tez nie dzialaPatrzylam, miałam pisać że ten link nie działa mam błąd 404
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo tez nie dzialaPatrzylam, miałam pisać że ten link nie działa mam błąd 404
jasne, że tak . Ja w tym roku wreszcie wędzarni się dorobiłam i jestem happydokładnie, jak to mówią studnia bez dna, ale powoli do przodu i będzie pięknie
uwielbiam ruskiea pierogi z grzybami to specjalność teściowej, ja to jestem specem od ruskich
My z mężem tez, chociaż on ma lekko niezdrowy stosunek do ruskich, kiedyś zrobiłam 130sztuk, stary poszedł na rower, zrobił 100km, wrócił i zjadł ponad 70. Nie na jednym posiedzeniu co prawda, przez cały dzień. Od tamtej pory powiedziałam, ze koniec, pier*ole, nie robię, wannę bym zrobiła i wszystko zeżre.uwielbiam ruskie
Nazywa się to dikirogen i jest to jakiś włoski specyfik
wow niezły jest , mój to tak uwielbia i zje mega porcje jak robię kluski śląskie z bitkamiMy z mężem tez, chociaż on ma lekko niezdrowy stosunek do ruskich, kiedyś zrobiłam 130sztuk, stary poszedł na rower, zrobił 100km, wrócił i zjadł ponad 70. Nie na jednym posiedzeniu co prawda, przez cały dzień. Od tamtej pory powiedziałam, ze koniec, pier*ole, nie robię, wannę bym zrobiła i wszystko zeżre.
ooo proszę panią! Toż to luksus, swoją wędlinka jest zawsze na propsie, ja póki co się cieszę, że będę miała spiżarkejasne, że tak . Ja w tym roku wreszcie wędzarni się dorobiłam i jestem happy
Rozumiem, wiec w z tymTrochę dziwny stosunek mio do chiro bo optymalnie jest 40:1 tu jest 5:1 a nic nie czytałam o takich wskazaniach. No i nie ma info o kwasie więc niemetylowany.
Jednak brałabym puerie i ten inozytol z aliness
no co swojej to swoje , uczę się na błędach ale i tak bez porównania niż w sklepach . No i czekam znów na pomidorki swoje , bo pomidory ze sklepu a swoje to przecież taka przepaść, zresztą jak większość, ale na pomidorach najbardziej mnie to razi .ooo proszę panią! Toż to luksus, swoją wędlinka jest zawsze na propsie, ja póki co się cieszę, że będę miała spiżarke