reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

Styropian jesy jakies 300% droższy niż rok temu 😅 więc bym była mocno zaskoczona jakby coś nie zdrożało 😂
Znaczy, wiesz, przeszło mi przez myśl żeby po mału ją wymienić bo była prana dwa razy (psiuś❤️🙄) i juz nie jest taka „świeża” ale jak zobaczyłam tę cenę to szybko sobie ten pomysł z głowy wybiłam 😅

reklama
Znaczy, wiesz, przeszło mi przez myśl żeby po mału ją wymienić bo była prana dwa razy (psiuś❤️🙄) i juz nie jest taka „świeża” ale jak zobaczyłam tę cenę to szybko sobie ten pomysł z głowy wybiłam 😅

Doskonale Cię rozumiem 😂
My mamy cały dom do wyremontowania, ale nie tykamy totalnie nic. Bo prowizorki mnie nie interesują, a na porządnie mnie nie stać. Jak rok temu liczyliśmy ile musimy mieć kasy żeby zrobić piętro na zasadzie wymiany drzwi, podłogi i odmalowania wszystkiego na biało to z robotą liczyliśmy okolo 15 tys. Teraz bez 30 nie ma sensu w ogóle zaczynać 🤦‍♀️

Ja przez pierwsze dwa lata spałam na materacu na podłodze 😂 bo nie było nas stać na meble do sypialni a nie chcieliśmy brać kredytów, wszystko udało nam się zrobic za gotówkę (ale kosztem pracy na dwa etaty, na szczęście było-minęło), a szafę mieliśmy taką sprzed 60 lat po babci i wszystkie ciuchy waliły mi kulkami na mole 😀😀😀

Patrzyłaś może na ten suplement co wczoraj wrzucalam? Godne to to uwagi? Nie znam się na tym totalnie. Wrzucam jeszcze raz

dokładnie tak, wiesz ja mam nerwy jak ludzie mówią a bo po co brali kredyt, ale mieszkać też gdzieś trzeba 🤷‍♀️. Zresztą dom to nawet jak się człowiek wybuduje to wieczna skarbonka. Cieszę się, że z mężem dużo sami sobie zrobimy.
dokładnie, jak to mówią studnia bez dna, ale powoli do przodu i będzie pięknie💪✊

Ja przez pierwsze dwa lata spałam na materacu na podłodze 😂 bo nie było nas stać na meble do sypialni a nie chcieliśmy brać kredytów, wszystko udało nam się zrobic za gotówkę (ale kosztem pracy na dwa etaty, na szczęście było-minęło), a szafę mieliśmy taką sprzed 60 lat po babci i wszystkie ciuchy waliły mi kulkami na mole 😀😀😀

Patrzyłaś może na ten suplement co wczoraj wrzucalam? Godne to to uwagi? Nie znam się na tym totalnie. Wrzucam jeszcze raz

Patrzylam, miałam pisać że ten link nie działa 🧐 mam błąd 404

Tak, fizycznie czuje się bardzo spoko, gorzej z głową 😒😒😒

Czasem o tym myśle 🙈 ze jakby człowiek pilnie do szpitala trafił to jak dziad pojedzie i sobie wstydu narobi 🙈🤣

Nie zazdroszczę :/ my jesteśmy 3-4 lata po generalnym remoncie, kilka dni temu robiłam porządki w dokumentach (o, to kolejna rzecz którą zrobiłam na l4! 🙆🏻‍♀️), wyrzucałam m.in. stare fv (zawsze bierzemy na sprzęt faktury bo paragony blakną), znalazłam fakturę na sofę i z ciekawości weszłam na Google sprawdzić ile teraz kosztuje i w szoku byłam, ze teraz jest 200zl droższa niż te 3 lata temu 😳

hehe ja też zawsze robię porządki w "papierach" jak mam wolne😀
Ale masz rację z tymi cenami😞 smutna ta nasza rzeczywistość

reklama
Do góry