Zazuu
Fanka BB :)
Noo tego właśnie się spodziewam 2% to mogą sobie w du pe wsadzić
Człowiek nie wie co z tymi pieniędzmi zrobić. Czy Masło kupić czy paliwa z 2 litry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo tego właśnie się spodziewam 2% to mogą sobie w du pe wsadzić
w Mikołajki mam się zgłosić. Właśnie powoli robię zakupy, bo okazało się, że połowa rzeczy jakie mam to wstyd wziąć do szpitala@pluto_nova a Ty kiedy do tego szpitala się kładziesz?
Masło to może na święta kupię do ciasta. A co mi tam szarpnę sięCzłowiek nie wie co z tymi pieniędzmi zrobić. Czy Masło kupić czy paliwa z 2 litry
Dorzucisz na okrągło do ratyKurvva oszukałam Was. Ja 4% a Stary jakoś od nowego roku ma dostać 3%
no tak było, a jest jeszcze gorzejPodpisaliśmy akt notarialny 28.02.2020 i wprowadziliśmy się z 29 na 1.03 a 12.03 ogłosili lock down cudem nam się udało to ogarnąć bo parze startującej równo z nami, która zwlekała z umową (bo chyba nie mieli całej wpłaty i chcieli na ostatnią sekundę) bank cofnął zgodę bo im zdolność spadła z 700 tys na 330
I zostali dosłownie z niczym na chwilę przed zakupem
no właśnie to jest toNoo tego właśnie się spodziewam 2% to mogą sobie w du pe wsadzić
no tak było, a jest jeszcze gorzej
dokładnie to samo myślę.Ja to już tylko się zastanawiam kiedy to jebnie. Bo że jebnie to nie mam wątpliwości