lady_in_blue
Fanka BB :)
Moi drodzy parafianie, ośmy dzień cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powracając do wczoraj - hmmm... czy powinnam się przyznać, że Maciej jest z mojego rodzinnego miasta? ;-) A spotkanie rodzinne zrobił w miejscowości, gdzie mieszkała moja babcia...Ślub od pierwszego wejrzenia
Spij, kto Ci zabroni kiedy będzie wiadomo czy coś znaleźli?Kurcze szczerze mówiąc to ciągle jestem jakaś słaba i zmęczona. Myślę, że to też kwestia tego antybiotyku, bo to była dawka 2x500 naraz, więc może trochę mnie zwaliło z nóg.
Spałam długo i dalej mi sie chce. Dziś znów leżę cały dzień. Czuję się jak symulant ale nie symuluje
Tak, ja dzisiaj 4 dzień na zwolnieniu, jeszcze jakieś 17 przede mną a już posprzątałam w szafach, na strychu, wyszorowalam na błysk łazienki i ugotowałam 5 litrow bigosu, jutro chyba się wezmę za pierogi albo nie wiem, piwnicę posprzatam może. Boje się, ze 12 dnia położę nowy dach albo pokój dobudujeA Ty na zwolnieniu? Jak tam?
hist pat beda za 6 tyg dopiero...Spij, kto Ci zabroni kiedy będzie wiadomo czy coś znaleźli?
Tak, ja dzisiaj 4 dzień na zwolnieniu, jeszcze jakieś 17 przede mną a już posprzątałam w szafach, na strychu, wyszorowalam na błysk łazienki i ugotowałam 5 litrow bigosu, jutro chyba się wezmę za pierogi albo nie wiem, piwnicę posprzatam może. Boje się, ze 12 dnia położę nowy dach albo pokój dobuduje
hist pat beda za 6 tyg dopiero...
nie, nie znaleźli żadnycb polipów. Jedyne co to babka powiedziała, że mam 'pofalowane' endo, w jednym miejscu grube, w jednym cienkie i to może, ale nie musi być coś nienormalnego.Ale coś znaleźli w ogóle?
Jak nie, na internetowych mi się już coś wyświetlało jak zamawiałamSzkoda, że Black Friday nie ma w aptece
Dokładnie tak. Najgorzej mi szkodę ludzi z czasów covidowych, gdzie budowa/zakup sporo kosztował wibor spadł do 0.21 a oprocentowanie dawali podobne a nawet większe niż przed, teraz wibor 3m wynosi 7,36% i ludzie mają praktycznie oprocentowanie jak na pożyczkach gotówkowych, tyle, że okres 25-30 lat .W dalszym ciągu jesy to zdzierstwo, które nigdy się nie opłacało. Poza tym złudnym spokojem. Opłaciło się to tym co wzięli przed pandemią i 5 lat mają spokój to teraz są alno na 0 albo ciut na plus. Natomiast mnie stałe raty w dalszym ciągu kosztowałyby z tysiaka więcej niż te dojebane zmienne. Pamiętajcie, że bank nic nie daje z dobrego serca. Wszystko musi mu się opłacić.
Ja mam wybitnie dobre oprocentowanie bo nie dalam se wcisnąć bubla i miałam super doradczynię więc nawet zmiana banku nie pomoże bo nikt nie ma tak niskiej marzy jak ta, która my dostaliśmy.
Płać i płacz podatniku
Zazdroscze, ze masz na to sileSpij, kto Ci zabroni kiedy będzie wiadomo czy coś znaleźli?
Tak, ja dzisiaj 4 dzień na zwolnieniu, jeszcze jakieś 17 przede mną a już posprzątałam w szafach, na strychu, wyszorowalam na błysk łazienki i ugotowałam 5 litrow bigosu, jutro chyba się wezmę za pierogi albo nie wiem, piwnicę posprzatam może. Boje się, ze 12 dnia położę nowy dach albo pokój dobuduje