reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

A da się przejść na stałe stopy?

W dalszym ciągu jesy to zdzierstwo, które nigdy się nie opłacało. Poza tym złudnym spokojem. Opłaciło się to tym co wzięli przed pandemią i 5 lat mają spokój to teraz są alno na 0 albo ciut na plus. Natomiast mnie stałe raty w dalszym ciągu kosztowałyby z tysiaka więcej niż te dojebane zmienne. Pamiętajcie, że bank nic nie daje z dobrego serca. Wszystko musi mu się opłacić.
Ja mam wybitnie dobre oprocentowanie bo nie dalam se wcisnąć bubla i miałam super doradczynię więc nawet zmiana banku nie pomoże bo nikt nie ma tak niskiej marzy jak ta, która my dostaliśmy.
Płać i płacz podatniku 😂

reklama
@LadyCaro jak tam samopoczucie?
Kurcze szczerze mówiąc to ciągle jestem jakaś słaba i zmęczona. Myślę, że to też kwestia tego antybiotyku, bo to była dawka 2x500 naraz, więc może trochę mnie zwaliło z nóg.
Spałam długo i dalej mi sie chce. Dziś znów leżę cały dzień. Czuję się jak symulant ale nie symuluje :D

reklama
wiem właśnie ale chciałabym mieć to już za soba a najlepiej to robić już test po IUI 😂 cierpliwość zdecydowanie nie jest moją mocną stroną 🙈
Powiem Ci, że czekanie na robienie testu jest chyba zdecydowanie gorsze niż czekanie na sam zabieg :laugh2:.
Test sobie zawsze możesz zrobić już teraz, kto Ci zabroni :-D

Do góry