reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
I na pewno magicznie okaże się, że musi wrócić na 67% a nie 23 bo tak wyszło z ich matematyki 😂 i jeszcze nam wmówią, że to dobrze bo przecież mogło być 97%
Ech, weź nic nie mów bo glapinski to chyba na liczydle liczy tylko nie zauważył, ze mu się koraliki pogubiły. Po nowym roku jak ruszą w górę ceny paliwa i energii a do tego wróci VAT na spożywkę a te barany JESZCZE podniosą najniższą krajową, to czekają nas baaardzo ciężkie czasy… ja to się za głowę łapię jak ludzie żyją za najnizsze krajowe albo z dziećmi niepełnosprawnymi, my z mężem w kwestii dochodów plasujemy się niemal granicy terminologii „klasy wyższej”, a zakupy robię w biedronce z gazetką żeby kupić w promocji😳😳 przecież to jest jakiś totalny absurd. Miałam po nowym roku zrezygnować z nadgodzin w soboty bo już nie mam siły, ale w tej sytuacji chyba nie zrezygnuję, bo za co będę się leczyć? 😳

Ech, weź nic nie mów bo glapinski to chyba na liczydle liczy tylko nie zauważył, ze mu się koraliki pogubiły. Po nowym roku jak ruszą w górę ceny paliwa i energii a do tego wróci VAT na spożywkę a te barany JESZCZE podniosą najniższą krajową, to czekają nas baaardzo ciężkie czasy… ja to się za głowę łapię jak ludzie żyją za najnizsze krajowe albo z dziećmi niepełnosprawnymi, my z mężem w kwestii dochodów plasujemy się niemal granicy terminologii „klasy wyższej”, a zakupy robię w biedronce z gazetką żeby kupić w promocji😳😳 przecież to jest jakiś totalny absurd. Miałam po nowym roku zrezygnować z nadgodzin w soboty bo już nie mam siły, ale w tej sytuacji chyba nie zrezygnuję, bo za co będę się leczyć? 😳
Rozumiem w 100%.
Mam etat, udzielam korepetycji i jestem Przedstawicielem Thermomixa i chciałam zrezygnowac z jednej rzeczy bo jestem po prostu zmęczona, ale zbieramy na mieszkanie żeby się przeprowadzić bliżej pracy i zrezygnowac z 1 samochodu.
Na etatach nie zarabiamy zle, spokojnie powinno nam wystarczyć, a jednak nie starcza mimo prowadzenia oszczędnego trybu życia, bo to zawsze których samochód padnie, dentysta, badania/leki. Tragedia.

Rozumiem w 100%.
Mam etat, udzielam korepetycji i jestem Przedstawicielem Thermomixa i chciałam zrezygnowac z jednej rzeczy bo jestem po prostu zmęczona, ale zbieramy na mieszkanie żeby się przeprowadzić bliżej pracy i zrezygnowac z 1 samochodu.
Na etatach nie zarabiamy zle, spokojnie powinno nam wystarczyć, a jednak nie starcza mimo prowadzenia oszczędnego trybu życia, bo to zawsze których samochód padnie, dentysta, badania/leki. Tragedia.
Jezu, ja mam wrazenie ze ten hajs sie rozplywa. Nie zarabiamy kokosow, ale nie zarabiamy tez zle, cos odkladamy, ale nie jakos bardzo duzo. Dramat.

reklama
Do góry