Matylda.<3
Fanka BB :)
gorsze plemniki będąale co jedno drugiemu przeszkadza.... xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gorsze plemniki będąale co jedno drugiemu przeszkadza.... xD
bez przesady, one nie niszczeją od kilku piw raz na jakiś czasgorsze plemniki będą
gorsze plemniki będą
Gdyby alkohol w taki sposób działał to by mój ojciec nie zrobił 4 dzieci.gorsze plemniki będą
nie pił przez 72 dni w ogóle on niepijący… a dzisiaj akurat musiałJeśli pił całe 72 dni to możliwe
Chłop po prostu poszedł za radami z internetu i odpuścił, żeby szybciej zajść a Ty się czepiaszgorsze plemniki będą
ej faktycznie… mój by dwójki nie zrobił…Gdyby alkohol w taki sposób działał to by mój ojciec nie zrobił 4 dzieci.
Na co ta witamina E? Pewnie pisałaś ale nie pamiętamWitamina E
No właśnie. Więc jeden dzień picia nie przeszkadza plemnikom.ej faktycznie… mój by dwójki nie zrobił…
Może to właśnie podziała i to Wasz cykl xdej faktycznie… mój by dwójki nie zrobił…