Brownie1992
Moderator
Ja też nic nie kupuje bo oszukują z tymi cenamia to ja w ogóle nigdy na black nic nie kupuje, ja jestem jakaś chora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nic nie kupuje bo oszukują z tymi cenamia to ja w ogóle nigdy na black nic nie kupuje, ja jestem jakaś chora
Im szybciej owu tym szybciej seksy i szybciej zajdziesz i mniej czekania. Same plusy niż jak ktoś ma cykle 35 lub dłuższe
A w jakiej dawce te eksperymenty prowadzicie?
Nie no, nie zwykłe cykle to tak 26-28 dni. 35 to bym chyba jajko zniosła
Ja w takiej:
Zobacz załącznik 1467072
Nie no, nie zwykłe cykle to tak 26-28 dni. 35 to bym chyba jajko zniosła
Ja w takiej:
Zobacz załącznik 1467072
Ja biorę jakąś tanią witaminę A plus E ze zwykłej apteki, bo z internetu postanowiłam zamówić jak będę zamawiać inne suple i to jeszcze nie nastąpiłoE mam taką
Nie przesadzaj, bo wytrujesz nam pół grupy badawczejO super a witaminę A mam taką i włamie robiąc dla Was screena przeczytałam, że powinnam brać p tabletki a nie cała. Szkoda, że ogarnęłam po zjedzeniu prawie całego opakowania
Nie przesadzaj, bo wytrujesz nam pół grupy badawczej
To jeszcze zależy według którego wymiaru patrzećI to większe pół