Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Oglądają za max. 10 minut się kończyCo tu taka cisza? Wszystkie oglądają mecz???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądają za max. 10 minut się kończyCo tu taka cisza? Wszystkie oglądają mecz???
Ja nie oglądam trochę kimam, trochę leżę, zaraz chyba kupie sobie jakieś kosmetyki xDCo tu taka cisza? Wszystkie oglądają mecz???
Ja nie oglądam
Rozważam czy mój organizm idzie na jakiś rekord, bo jest 7dc a testy owu coraz ciemniejsze
Będę mieć cykle po 21 dni xD? BombaWitamina E
Będę mieć cykle po 21 dni xD? Bomba
No ja pierwszy cykl brania tej witaminy miałam sztuczny i bez owulacji. A teraz śluz płodny od 5dc . Zobaczymy co to przyniesie .Możliw. Ja miałam owu szybciej niz na stymulacji w drugim msc tersz jestem ciekawa co mnie spotka w 3 msc slr miałam trochę przerwy
Ale co ma picie męża do seksu?Jestem po wizycie. 14dc a pęcherzyk jeszcze nie piekł. Ma 19mm. Ginekolog nakazała seks dzisiaj, a mąż pije bo mecz ale jestem zła!!
ale co jedno drugiemu przeszkadza.... xDJestem po wizycie. 14dc a pęcherzyk jeszcze nie piekł. Ma 19mm. Ginekolog nakazała seks dzisiaj, a mąż pije bo mecz ale jestem zła!!