Matylda.<3
Fanka BB :)
jak tak będzie to sprzedam Wam ta receptę na sukcesMoże to właśnie podziała i to Wasz cykl xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak tak będzie to sprzedam Wam ta receptę na sukcesMoże to właśnie podziała i to Wasz cykl xd
Na co ta witamina E? Pewnie pisałaś ale nie pamiętam
Prima sort te jajka będą. Upośledzona metoda badania nie ma tu nic do rzeczy xD.W mojej głowie na jakość jajeczek ale póki co w grupie badawczej jestem ja i @lady_in_blue i to w dodatku jakas upośledzona grupa bo ja najpierw nie uprawiałam seksu, a Lady miała cykl sztuczny więc uja wiem
Może alko rozwodni spermę i będzie lepiej płynęłaJestem po wizycie. 14dc a pęcherzyk jeszcze nie piekł. Ma 19mm. Ginekolog nakazała seks dzisiaj, a mąż pije bo mecz ale jestem zła!!
Im szybciej owu tym szybciej seksy i szybciej zajdziesz i mniej czekania. Same plusy niż jak ktoś ma cykle 35 lub dłuższeJa nie oglądam
Rozważam czy mój organizm idzie na jakiś rekord, bo jest 7dc a testy owu coraz ciemniejsze
A w jakiej dawce te eksperymenty prowadzicie?Witamina E
Ty się nie złość tylko wskakuj na trzona. Męcz się skończył, koniec laby, pora na małżeńskie obowiązkiJestem po wizycie. 14dc a pęcherzyk jeszcze nie piekł. Ma 19mm. Ginekolog nakazała seks dzisiaj, a mąż pije bo mecz ale jestem zła!!
Ja czekam na czarny piątek i czorne promkiNo i kupiłam kosmetyki
podbijamDziewczyny zadam może durne pytanie, ale nic nie mogę znaleźć w sieci na ten temat. Czy atopowe zapalenie skóry powinno skłonić do badań są kierunku immunologi? Czy to w ogóle nie ma związku z płodnością ?
a to ja w ogóle nigdy na black nic nie kupuje, ja jestem jakaś choraJa czekam na czarny piątek i czorne promki