reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
coś Ty. Myślisz, ze wszyscy ludzie, którzy zachodzą w pierwszych cyklach mają idealne wyniki? W życiu. Fart i tyle.
Juz sie zgodziłyśmy ze zajście w ciąże to troche ruletka.

Natomiast jeszcze w temacie wyników. Tak zaczelam analizować jak moj poszedl i kurcze chyba mial wtedy z ponad 10 dni abstynencji.. bo wrocil z wyjazdu, poszliśmy do lekarza i sie okazalo ze za 2 dni ma mieć badanie. Myslisz ze to mogło miec wplyw?

Juz sie zgodziłyśmy ze zajście w ciąże to troche ruletka.

Natomiast jeszcze w temacie wyników. Tak zaczelam analizować jak moj poszedl i kurcze chyba mial wtedy z ponad 10 dni abstynencji.. bo wrocil z wyjazdu, poszliśmy do lekarza i sie okazalo ze za 2 dni ma mieć badanie. Myslisz ze to mogło miec wplyw?
no oczywiście, w przygotowaniu do badania jest powiedziane, że absytnencja powinna być chyba 3-5 dni. Jak np mój się umawiał na badania to rpzez telefon mu o tym przypominali.
Pamiętajcie o tym następnym razem :)

no oczywiście, w przygotowaniu do badania jest powiedziane, że absytnencja powinna być chyba 3-5 dni. Jak np mój się umawiał na badania to rpzez telefon mu o tym przypominali.
No troche nam to nie wyszło 😅
Chcemy cisnac na następnej wizycie o powtórzenie wyników, to postaram się zeby było prawilnie 3-5 dni.

Ale czy ta abstynencja mogłaby tak zaburzyć akurat morfologię główki? Bo tylko tam dopatrzyłam się złych wyników...trochę to podejrzane

reklama
Ale czy ta abstynencja mogłaby tak zaburzyć akurat morfologię główki? Bo tylko tam dopatrzyłam się złych wyników...trochę to podejrzane
tego nie wiem, ale z jakichś powodów wymogi są, zeby abstynencja była 3-5 dni. Tak samo jak podczas starań należy współżyć co 2 dni, bo za długo "przetrzymywane" nasienie jest osłabione :)

Do góry