reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Progesteron i estradiol są ok więc ten pęcherzyk się raczej wchłania i nie jest aktywny.@lady_in_blue ale aromek chyba mogę wziąć?
Ale prolaktyna i tarczyca to nieźle dorzuciły do pieca . Byłaś niewyspana albo coś takiego?
Aromek wydaje mi się, że możesz ale chyba i tak trzeba wyregulować tarczycę zanim się bardziej rozkręci.
hachette
Żadnej, aktualnie nie biorę zupełnie nic. W środę mam wizytę u nowej endokrynolożki, mam nadzieję, ze cos zaradzi.Jaką dawkę bierzesz na tarczycę teraz?
Kochana, rzecz w tym, ze byłam wyspana i wypoczęta, niedzielę spędziłam właściwie na kanapie przed tv jedynie noc miałam niespokojną ale to przez jakieś głupie sny, ogólnie przespałam całą. Na badanie pojechałam autem i zanim pobrano mi krew to jakieś 20min siedziałam na krześle, wiec wszystko było jak należy.Progesteron i estradiol są ok więc ten pęcherzyk się raczej wchłania i nie jest aktywny.
Ale prolaktyna i tarczyca to nieźle dorzuciły do pieca . Byłaś niewyspana albo coś takiego?
Aromek wydaje mi się, że możesz ale chyba i tak trzeba wyregulować tarczycę zanim się bardziej rozkręci.
lady_in_blue
A bierzesz coś na tę prolaktynę?Żadnej, aktualnie nie biorę zupełnie nic. W środę mam wizytę u nowej endokrynolożki, mam nadzieję, ze cos zaradzi.
Kochana, rzecz w tym, ze byłam wyspana i wypoczęta, niedzielę spędziłam właściwie na kanapie przed tv jedynie noc miałam niespokojną ale to przez jakieś głupie sny, ogólnie przespałam całą. Na badanie pojechałam autem i zanim pobrano mi krew to jakieś 20min siedziałam na krześle, wiec wszystko było jak należy.
kate96
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro, mocno Cię przytulam!Beta 10dpo 2,4. Dziś okropny dół. Chciałabym się już pogodzić, że nie będziemy mieć dzieci.
Avy
Ale dobrze, że masz tą wizytę zaklepaną. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!W środę mam wizytę u nowej endokrynolożki, mam nadzieję, ze cos zaradzi.
Avy
Prolaktyna to raczej od tarczycy może być podwyższona, co nie? Bo te wyniki są ze sobą powiązane z tego co się orientuję.A bierzesz coś na tę prolaktynę?
lady_in_blue
Są powiązane ale nie wiem czy aż taki wynik jest tym spowodowany - nie znam się na tym na tyle. Na pewno super, że @hachette ma wizytę u lekarza i za moment wszystkiego się dowie .Prolaktyna to raczej od tarczycy może być podwyższona, co nie? Bo te wyniki są ze sobą powiązane z tego co się orientuję.
hachette
Nic nie biorę, a ona odkąd pamietam jest taka wysoka i lekarze ją olewajà raz dostałam bromergon/bromocorn i po tym spadła do dobrego wyniku i dalej już temat „zdechł”.A bierzesz coś na tę prolaktynę?
reklama
hachette
W środę mam endo a w piątek mamy z mężem wizytę w klinice i myśle, ze lekarz tez będzie patrzył na te wyniki. Wybrałam jednych z najbardziej polecanych lekarzy, mam nadzieję, ze się nie zawiodęSą powiązane ale nie wiem czy aż taki wynik jest tym spowodowany - nie znam się na tym na tyle. Na pewno super, że @hachette ma wizytę u lekarza i za moment wszystkiego się dowie .