Mój ma codzień po pół tabletki, skończymy wszystkie pudełka i zobaczymy efekty kuracji, ale do tego jeszcze trochę czasubez. Nie miał żadnych skutków ubocznych, normalnie się czuł.
A, mówię bez przerw. Ale ogólnie system brania miał 10 dni Clo i 20 przerwy chyba, nie pamiętam dobrze. Mogę go dopytać i dam znać. Nie jest tak, ze zażywa codziennie bez żadnej przerwy
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Mój ma codzień po pół tabletki, skończymy wszystkie pudełka i zobaczymy efekty kuracji, ale do tego jeszcze trochę czasu
Bolilol
Estradiol mi spadł!!! Dalej nie urywa dupy, ale miesiąc temu był 159 z hakiem!!! Aaaaaaa! Widzę, że muszę biec do apteki po wit D, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć co z żelazem i ferrytyną? Czy to jest ok?
Załączniki
lady_in_blue
Ferrytynę i żelazo masz całkiem ok może być lepiej się nie potrzebujesz leków - bardziej może na przykład więcej witaminy C w diecie żeby się lepiej wchłaniałoEstradiol mi spadł!!! Dalej nie urywa dupy, ale miesiąc temu był 159 z hakiem!!! Aaaaaaa! Widzę, że muszę biec do apteki po wit D, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć co z żelazem i ferrytyną? Czy to jest ok?
Co do witaminy D to koniecznie! I mężowi też jeśli nie suplementuje wcale! (A najlepiej jakby też zbadał)
Bolilol
dziękuję i całusy dla MandarynkiFerrytynę i żelazo masz całkiem ok może być lepiej się nie potrzebujesz leków - bardziej może na przykład więcej witaminy C w diecie żeby się lepiej wchłaniało
Co do witaminy D to koniecznie! I mężowi też jeśli nie suplementuje wcale! (A najlepiej jakby też zbadał)
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Zacznij od 5tys. I za jakieś 3-4 miesiące przejdź na 2tys.A powiecie mi jaka dawkę tej wit D powinnam brać przy takim wyniku?
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i pierwszy raz odważyłam się napisać na forum. Z partnerem staramy się od roku o dzidziusia i przyznam, że nie robiłam żadnych szczegółowych badań i żyłam z myślą, że „jakoś to będzie” ale niestety, tak to nie działa.. Ginekolog powiedziała, że jestem w pełni zdrowa, badania wykazują to samo i możemy się starać.. Jednak czasem to nie wystarcza. Przyznam, że nie czytałam wszystkich wypowiedzi ale będę wdzięczna za możliwość wzajemnego wsparcia
Ceonis
jakie badania do tej pory zrobiłaś?Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i pierwszy raz odważyłam się napisać na forum. Z partnerem staramy się od roku o dzidziusia i przyznam, że nie robiłam żadnych szczegółowych badań i żyłam z myślą, że „jakoś to będzie” ale niestety, tak to nie działa.. Ginekolog powiedziała, że jestem w pełni zdrowa, badania wykazują to samo i możemy się starać.. Jednak czasem to nie wystarcza. Przyznam, że nie czytałam wszystkich wypowiedzi ale będę wdzięczna za możliwość wzajemnego wsparcia
reklama
Powiem szczerze, że w medycznych tematach jestem totalnie zielona bo unikam lekarzy jeśli tylko mogę, ale na pewno pod względem odpowiedniej ilości witamin i minerałów wszystko jest w normie, nie mam anemii, żadnych chorób, tarczyca w porządku bo biorę leki i dodatkowo biorę femibion na wypadek gdyby ilości witamin nie były wystarczające zapytałam ginekolog o dodatkowe badania ale mi powiedziała, że nie ma takiej potrzeby..jakie badania do tej pory zrobiłaś?