reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2023

Czy tak szybko biorąc pod uwagę powikłania i kolejne czekania to nie wiem :D ja już zaczęłam przyjmować jako oczywistość, że za każdym razem coś i znowu czekanie :D
fakt, ale biorąc pod uwagę miesiące/lata starań, to i tak szybciej 😁
ja miałam wrażenie, że naprawdę od decyzji do transferu jakoś szybko poszło. Albo czas tak zapierdziela albo nie wiem 😂

reklama
fakt, ale biorąc pod uwagę miesiące/lata starań, to i tak szybciej 😁
ja miałam wrażenie, że naprawdę od decyzji do transferu jakoś szybko poszło. Albo czas tak zapierdziela albo nie wiem 😂
Jak się nie jest głównym bohaterem wydarzeń to zapierdziela a jak siedzisz i czekasz to jest tak

Bored Cabin Fever GIF

@Nel331 jak tam sytuacja, doszłaś do siebie? jak się czujesz? byliście w szpitalu z tą Twoją kartą wypisu?
Hej 🙂 doszłam już praktycznie do siebie, czytam staraczki ale nic nie pisze bo nie znam sie😁 podbrzusze mnie trochę boli i plamienia mam, ale dziś wizyta także zobaczymy co powie lekarz i jaki będzie plan działania🙂
Wczoraj robiłam powtórkę badań i od 12 grudnia do 3 stycznia franca homocysteina spadła z 13 z hakiem na 10 z hakiem, podniosłam żelazo z 51 na 127 i ferrytyne z 16 na 39 wiec cieszę sie jak dziecko 🙈
A jak u Ciebie w końcu z tą owulką?
Przez to magiczne 3-4 miesiące po immuno jest mega presja😞

reklama
Hej 🙂 doszłam już praktycznie do siebie, czytam staraczki ale nic nie pisze bo nie znam sie😁 podbrzusze mnie trochę boli i plamienia mam, ale dziś wizyta także zobaczymy co powie lekarz i jaki będzie plan działania🙂
Wczoraj robiłam powtórkę badań i od 12 grudnia do 3 stycznia franca homocysteina spadła z 13 z hakiem na 10 z hakiem, podniosłam żelazo z 51 na 127 i ferrytyne z 16 na 39 wiec cieszę sie jak dziecko 🙈
A jak u Ciebie w końcu z tą owulką?
Przez to magiczne 3-4 miesiące po immuno jest mega presja😞
u mnie lipa, pecherzyk przejrzały, niepęknięty, przedwczoraj 31mm. W przyszłym tygodniu mam zacząć nowy cykl więc pójdę przed tym go jeszcze skontrolować czy się wchłonął, żebym mogła spokojnie rozpocząć stymulację. Znowu 🙄
gratulacje z powodu homocysteiny, widziałam, że walczyłaś twardo! :D

Do góry