reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

Czy tak szybko biorąc pod uwagę powikłania i kolejne czekania to nie wiem :D ja już zaczęłam przyjmować jako oczywistość, że za każdym razem coś i znowu czekanie :D
fakt, ale biorąc pod uwagę miesiące/lata starań, to i tak szybciej 😁
ja miałam wrażenie, że naprawdę od decyzji do transferu jakoś szybko poszło. Albo czas tak zapierdziela albo nie wiem 😂

reklama
fakt, ale biorąc pod uwagę miesiące/lata starań, to i tak szybciej 😁
ja miałam wrażenie, że naprawdę od decyzji do transferu jakoś szybko poszło. Albo czas tak zapierdziela albo nie wiem 😂
Jak się nie jest głównym bohaterem wydarzeń to zapierdziela a jak siedzisz i czekasz to jest tak

Bored Cabin Fever GIF

@Nel331 jak tam sytuacja, doszłaś do siebie? jak się czujesz? byliście w szpitalu z tą Twoją kartą wypisu?
Hej 🙂 doszłam już praktycznie do siebie, czytam staraczki ale nic nie pisze bo nie znam sie😁 podbrzusze mnie trochę boli i plamienia mam, ale dziś wizyta także zobaczymy co powie lekarz i jaki będzie plan działania🙂
Wczoraj robiłam powtórkę badań i od 12 grudnia do 3 stycznia franca homocysteina spadła z 13 z hakiem na 10 z hakiem, podniosłam żelazo z 51 na 127 i ferrytyne z 16 na 39 wiec cieszę sie jak dziecko 🙈
A jak u Ciebie w końcu z tą owulką?
Przez to magiczne 3-4 miesiące po immuno jest mega presja😞

reklama
Hej 🙂 doszłam już praktycznie do siebie, czytam staraczki ale nic nie pisze bo nie znam sie😁 podbrzusze mnie trochę boli i plamienia mam, ale dziś wizyta także zobaczymy co powie lekarz i jaki będzie plan działania🙂
Wczoraj robiłam powtórkę badań i od 12 grudnia do 3 stycznia franca homocysteina spadła z 13 z hakiem na 10 z hakiem, podniosłam żelazo z 51 na 127 i ferrytyne z 16 na 39 wiec cieszę sie jak dziecko 🙈
A jak u Ciebie w końcu z tą owulką?
Przez to magiczne 3-4 miesiące po immuno jest mega presja😞
u mnie lipa, pecherzyk przejrzały, niepęknięty, przedwczoraj 31mm. W przyszłym tygodniu mam zacząć nowy cykl więc pójdę przed tym go jeszcze skontrolować czy się wchłonął, żebym mogła spokojnie rozpocząć stymulację. Znowu 🙄
gratulacje z powodu homocysteiny, widziałam, że walczyłaś twardo! :D

Do góry