hachette
Fanka BB :)
Jak?To się da załatwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak?To się da załatwić
Jakby co to mam aromek, clostilbegyt, do wyboru, do koloru- nie mogę używać bo teraz tylko gonadotropiny.Nic nie szkodzi, ja często już przeskakuje i czytam co 2-3 post bo przeczytać wszystko to aż niemożliwe w każdym razie w przyszłym cyklu znów usg od +/- 12dc i wszystko od nowa. Trochę zła jestem, bo to pierwszy cykl po leczeniu immuno wiec 1/3 szans zmarnowana Boje się tylko, ze w kolejnym znów coś wyjdzie, np nie urosną pecherzyki i kolejny cykl w plecy… wzięłabym bez jego wiedzy aromek żeby mieć pewność, ze urosną ale mam tylko 5 tabletek
Jakie życie taki cykl ten prawy jajnik mnie napiernicza jak zły@hachette właśnie doczytałam. Ale masz pojechany cykl.
Mnie się torbiele bez ovi robiły, ale nie miałam tak, żeby oprócz torbieli był jeszcze jakiś pecherzyk
Trzymam kciuki żeby to góvno zniknęło!
no nie dziwię się. Kiedyś mnie in vitro przerażało, ale jak czytam wpisy @lady_in_blue to się wydaje takie normalne i wcale nie takie złeJakie życie taki cykl ten prawy jajnik mnie napiernicza jak zły
zdecydowaliśmy z mężem ostatecznie - kolejne dwa cykle spróbujemy naturalnie a w lutym idziemy do kliniki żeby nas przygotowali do invitro oboje już mamy dosyc tego „być może”.
Ale czemu przerażało? W sensie co Cię przerażało?no nie dziwię się. Kiedyś mnie in vitro przerażało, ale jak czytam wpisy @lady_in_blue to się wydaje takie normalne i wcale nie takie złe
te wszystkie procedury, badania, czas na to. A u Ciebie to jak jakoś szybko w miarę szłoAle czemu przerażało? W sensie co Cię przerażało?