reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Swoją drogą powiem Ci Nel, że u mnie ta immunosupresja przebiega totalnie inaczej niż u Ciebie, na początku miałam duże zaburzenia nastrojów itd, później złapał mnie gil i ból gardła i to tyle, od tamtej pory zupełnie nic. Mąż w domu siedzi z grypą, w pracy mamy pomór, każdy kicha, prycha i kaszle a mnie nic nie bierze 🤔 Stary mówi, że złego diabli nie biorą :D

reklama
u mnie lipa, pecherzyk przejrzały, niepęknięty, przedwczoraj 31mm. W przyszłym tygodniu mam zacząć nowy cykl więc pójdę przed tym go jeszcze skontrolować czy się wchłonął, żebym mogła spokojnie rozpocząć stymulację. Znowu 🙄
gratulacje z powodu homocysteiny, widziałam, że walczyłaś twardo! :D
Powiedz mu prosto z mostu jak wyglada sytuacja i żeby sobie w kulki nie leciał, bo to nie jest zabawa😡
No włączyłam, rzygam już burakami 🤣 i sikam tez 😁

Dzień doberek! U mnie obserwacja cyklu po operacji, okres mi się wydłużył o plamienia. Zawsze trwał tak 3-4 dni i potem 7/8dc miałam te plamienia krwią zalegającą z niszy. Dziś mam 6dc i wczoraj jeszcze plamienia, dzisiaj rano jakieś takie już brązowe ostatki więc chyba naprawili 😂
wspaniale wiesci :) to ile jeszcze zostało? 🙄
Powiedz mu prosto z mostu jak wyglada sytuacja i żeby sobie w kulki nie leciał, bo to nie jest zabawa😡
No włączyłam, rzygam już burakami 🤣 i sikam tez 😁
ja juz mu nic nie bede mowic, niech mi da jeszcze dwa razy receptę na zastrzyk i walę prosto do kliniki :)

reklama
jeszcze 5 miesięcy 😂
szybko zleci :)
No to jest jakiś plan! A ile dajecie sobie naturalnych cykli ?
ten jest stracony, dwa kolejne stymulacja i w trakcie któregoś z nich chcialabym juz isc na kwalifikację do kliniki - jestem czlowiekiem małej wiary :) zobaczę na kiedy uda mi się do paśnika umówić, ale poki co standardowo nikt nie odbiera 🙄

Do góry