Avy
Fanka BB :)
Super! Dzięki! To pomęczę jeszcze gościa na koniecNie pojawi się kolizja jeśli to nie będzie w tym samym cyklu :-) Clo czy Aromek nie działają długoterminowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Dzięki! To pomęczę jeszcze gościa na koniecNie pojawi się kolizja jeśli to nie będzie w tym samym cyklu :-) Clo czy Aromek nie działają długoterminowo
W takim razie czekam na radę...Królowa nasienia @LadyCaro napewno pomoże.
W takim razie czekam na radę, bo upatrywałam głównej przyczyny strat i braku ciąży aktualnie w swoim PCOS, a okazuje się, że wyniki mojego partnera nie są idealne
I kontaktowałaś się z ginekologiem?Dzwoniłam ale nie odbiera, przejechałam obok gabinetu ale miał kupę pacjentek wiec nawet nie wchodziłam bo to bez sensu. Może jeszcze dziś oddzwoni a jak nie to jutro do niego zadzwonię do południa.
Tak Słońce, pisalam wczoraj, ze oddzwonił później i nie dał mi już żadnych zaleceń na ten cykl, ale zapowiedział, ze w kolejnym cyklu podamy zastrzyk. Na własną rękę pójdę za kilka dni na usg zobaczyć jak się sprawa rozwija, czy pecherzyk się opróżnia. Nic więcej chyba nie mogę zrobićI kontaktowałaś się z ginekologiem?
Za dużo wątków i już mi się chyba zgubiło, przepraszam po prostu czekałam co Ci powieTak Słońce, pisalam wczoraj, ze oddzwonił później i nie dał mi już żadnych zaleceń na ten cykl, ale zapowiedział, ze w kolejnym cyklu podamy zastrzyk. Na własną rękę pójdę za kilka dni na usg zobaczyć jak się sprawa rozwija, czy pecherzyk się opróżnia. Nic więcej chyba nie mogę zrobić
Nic nie szkodzi, ja często już przeskakuje i czytam co 2-3 post bo przeczytać wszystko to aż niemożliwe w każdym razie w przyszłym cyklu znów usg od +/- 12dc i wszystko od nowa. Trochę zła jestem, bo to pierwszy cykl po leczeniu immuno wiec 1/3 szans zmarnowana Boje się tylko, ze w kolejnym znów coś wyjdzie, np nie urosną pecherzyki i kolejny cykl w plecy… wzięłabym bez jego wiedzy aromek żeby mieć pewność, ze urosną ale mam tylko 5 tabletekZa dużo wątków i już mi się chyba zgubiło, przepraszam po prostu czekałam co Ci powie
To się da załatwićNic nie szkodzi, ja często już przeskakuje i czytam co 2-3 post bo przeczytać wszystko to aż niemożliwe w każdym razie w przyszłym cyklu znów usg od +/- 12dc i wszystko od nowa. Trochę zła jestem, bo to pierwszy cykl po leczeniu immuno wiec 1/3 szans zmarnowana Boje się tylko, ze w kolejnym znów coś wyjdzie, np nie urosną pecherzyki i kolejny cykl w plecy… wzięłabym bez jego wiedzy aromek żeby mieć pewność, ze urosną ale mam tylko 5 tabletek