reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
No ale teraz to już Ci Ovi nie będzie mógł odmawiać...
A ten estradiol wtedy robiłaś?
Nie robiłam bo u mnie jest tylko jedno labo i oni nie pracowali 31.12 🤷🏻‍♀️ gdyby nie to, ze zaczyna być mi wszystko jedno to pewnie bylabym zła 🤷🏻‍♀️ Chociaż może nie tyle wszystko jedno co ogarnia mnie takie odrętwienie w tym temacie, jakbym siedziała w gownie po uszy i w sumie to może zacznę się w nim urządzać? 🙄

Nie robiłam bo u mnie jest tylko jedno labo i oni nie pracowali 31.12 🤷🏻‍♀️ gdyby nie to, ze zaczyna być mi wszystko to pewnie bylabym zła 🤷🏻‍♀️ Chociaż może nie tyle wszystko jedno co ogarnia mnie takie odrętwienie w tym temacie, jakbym siedziała w gownie po uszy i w sumie to może zacznę się w nim urządzać? 🙄
nie ma urządzania się w głównie, tam śmierdzi i jest dużo much. Jeszcze się pochorujesz!

Nie robiłam bo u mnie jest tylko jedno labo i oni nie pracowali 31.12 🤷🏻‍♀️ gdyby nie to, ze zaczyna być mi wszystko to pewnie bylabym zła 🤷🏻‍♀️ Chociaż może nie tyle wszystko jedno co ogarnia mnie takie odrętwienie w tym temacie, jakbym siedziała w gownie po uszy i w sumie to może zacznę się w nim urządzać? 🙄
Nie no, wróciły Ci własne owulacje to już jest piękna sprawa ♥️
Rozumiem że teraz Ci przykro i jesteś zawiedziona ale mimo wszystko wydaje mi się, że oprócz tego wpadki z pecherzykiem zmieniło się na lepsze.

Szkoda że nie masz dostępu do lepszego lekarza na miejscu :-(.

Mam pytanie, bo po prostu nie wiem. Czy jak się ma taki pęcherzyk 31mm i się weźmie ovi, to jeszcze jest szansa na zapłodnienie?

reklama
Do góry