lady_in_blue
Fanka BB :)
U mnie guvno, doopa i kamieni kupa. Pecherzyk 31mm. Jak nie urok to sraczka.
A ten drugi? Bo były dwa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie guvno, doopa i kamieni kupa. Pecherzyk 31mm. Jak nie urok to sraczka.
Drugi 16mm. na usg w 14dc 14mm, 15dc 14mm a dziś w 19dc 16mm, wiec na niego nie liczeA ten drugi? Bo były dwa!
A dostaniesz jeszcze Ovi czy co Twój ginekolog zamierza teraz zrobić?Drugi 16mm. na usg w 14dc 14mm, 15dc 14mm a dziś w 19dc 16mm, wiec na niego nie licze
Dzwoniłam ale nie odbiera, przejechałam obok gabinetu ale miał kupę pacjentek wiec nawet nie wchodziłam bo to bez sensu. Może jeszcze dziś oddzwoni a jak nie to jutro do niego zadzwonię do południa.A dostaniesz jeszcze Ovi czy co Twój ginekolog zamierza teraz zrobić?
No ale teraz to już Ci Ovi nie będzie mógł odmawiać...Dzwoniłam ale nie odbiera, przejechałam obok gabinetu ale miał kupę pacjentek wiec nawet nie wchodziłam bo to bez sensu. Może jeszcze dziś oddzwoni a jak nie to jutro do niego zadzwonię do południa.
Nie robiłam bo u mnie jest tylko jedno labo i oni nie pracowali 31.12 gdyby nie to, ze zaczyna być mi wszystko jedno to pewnie bylabym zła Chociaż może nie tyle wszystko jedno co ogarnia mnie takie odrętwienie w tym temacie, jakbym siedziała w gownie po uszy i w sumie to może zacznę się w nim urządzać?No ale teraz to już Ci Ovi nie będzie mógł odmawiać...
A ten estradiol wtedy robiłaś?
nie ma urządzania się w głównie, tam śmierdzi i jest dużo much. Jeszcze się pochorujesz!Nie robiłam bo u mnie jest tylko jedno labo i oni nie pracowali 31.12 gdyby nie to, ze zaczyna być mi wszystko to pewnie bylabym zła Chociaż może nie tyle wszystko jedno co ogarnia mnie takie odrętwienie w tym temacie, jakbym siedziała w gownie po uszy i w sumie to może zacznę się w nim urządzać?
Nie no, wróciły Ci własne owulacje to już jest piękna sprawaNie robiłam bo u mnie jest tylko jedno labo i oni nie pracowali 31.12 gdyby nie to, ze zaczyna być mi wszystko to pewnie bylabym zła Chociaż może nie tyle wszystko jedno co ogarnia mnie takie odrętwienie w tym temacie, jakbym siedziała w gownie po uszy i w sumie to może zacznę się w nim urządzać?
Bardziej na uniknięcie torbieli... Czasem też Dupka dają na wchłanianie.Mam pytanie, bo po prostu nie wiem. Czy jak się ma taki pęcherzyk 31mm i się weźmie ovi, to jeszcze jest szansa na zapłodnienie?