reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
prolaktyna za wysoka, stosunek LH do FSH też za wysoki. Testosteron taki sobie. Niech Ciblekwrz wypisze leki na zbicie prolaktyny. Masz problemy z owulacja?
Nie wiem. Napewno jest problem zajsciem w ciążę bo próbujemy i się nie udaje. I dlatego te badania zrobiłam na własną rękę.
Do jakiego lekarza ginekolog czy endokrynolog?
I co z tych wyników wynika jaka choroba?

ja już po moni, są jakieś dominujące pecherzyki, ale to dopiero 7 dc, więc jeszcze maja czas urosnąć, największy ma 13mm.
Lekarz zaproponował mi drożność, bo histero już miałam, także nawet już w styczniu mógłby mi zrobić 😀
o, też miałam 13mm w 7dc i wygląda na to, że owu nastąpiła 12dc, więc do roboty 💪

Czy mogłabyś napisać ile mają pęcherzyki po następnej wizycie? Jestem w fazie zainteresowania przyrostami :D

ja już po moni, są jakieś dominujące pecherzyki, ale to dopiero 7 dc, więc jeszcze maja czas urosnąć, największy ma 13mm.
Lekarz zaproponował mi drożność, bo histero już miałam, także nawet już w styczniu mógłby mi zrobić 😀
a, i ja tam liczę, że w styczniu to już nie będzie po co robić histero. Jesteś na mojej liście dziewczyn na wrześniowe mamusie 🤷‍♀️

Edit: drożności, nie histero

reklama
o, też miałam 13mm w 7dc i wygląda na to, że owu nastąpiła 12dc, więc do roboty 💪

Czy mogłabyś napisać ile mają pęcherzyki po następnej wizycie? Jestem w fazie zainteresowania przyrostami :D
pewnie, że napiszę 😀 kolejny moni mam w 12 dc. Ostatnio 12 dc miałam pecherzyk 22 mm. Generalnie poszlabym na moni po świętach w 12 dc, ale potrzebowałam recepty na ovi. No i problem taki, że w moim mieście akurat go zabrakło i w hurtowniach też nie mają 😱 ciężko dostać
Zadzwoniłam dlatego do mojej bratowej farmaceutki i ona u siebie w mieście załatwiła i przywiezie mi na święta 😀

Do góry