Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Dziś będę mieć wynikimożesz mieć problem z prolaktyna albo testosteronem. Generalnie może to świadczyć o zaburzeniach hormonalnych. Badalas się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś będę mieć wynikimożesz mieć problem z prolaktyna albo testosteronem. Generalnie może to świadczyć o zaburzeniach hormonalnych. Badalas się?
Byłam w maju ale wtedy jeszcze ten okres miałam po 4 dni. A jeśli chodzi o endometrium to nie pamiętam ile tam było (akuratnie tych dokumentów nie mam przy sobie).
Rozluźniamy okolice miednicy i poprawiamy ich ukrwienie, żeby zrobić jak najlepszy domek dla bombelka. Luksusowe warunki, żeby się skusił i został .
A dzięki temu też ja mam całkowicie bezbolesne okresy (na cyklach naturalnych nie wywołanych lekami), nie biegam sikać w nocy (zdarzało mi się więcej niż raz jednej nocy). Zajmujemy się też moimi plecami, oddechem itd, bo ciężko mieć rozluźniony brzuch oddychająć za płytko albo mając bardzo spięte plecy :-).
Także korzyści będą tak czy siak, nawet jeśli nie będzie to przygotowanie do ciąży.
A byłaś u ginekologa? Wiesz jakiej grubości masz endometrium?
No jak w niedziele owulacaj to na zagnieżdżenie trochę za wcześnieCześć dziewczyny , czy mogę się Was coś zapytać, rzadko tu piszę choć od lat czytam BB Staramy się z mężem o drugie dziecko . W niedzielę miałam owulację i dzisiaj mam śluz zabarwiony, taka kawa z mlekiem, trochę w róż wpadający, czy to może być związane z zagnieżdżeniem ?
Na usg przewidywana była na między sobotę a niedzielę Mniej więcejNo jak w niedziele owulacaj to na zagnieżdżenie trochę za wcześnie
daj znać też mam ostatnio podobnieDziś będę mieć wyniki
no dalej wydaje mi się to wcześnie ale kto wie, wyrocznią nie jestemNa usg przewidywana była na między sobotę a niedzielę Mniej więcej
Cóż trzeba czekać , wyboru brak Oby to było coś dobrego...no dalej wydaje mi się to wcześnie ale kto wie, wyrocznią nie jestem