reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
♥️

Rozluźniamy okolice miednicy i poprawiamy ich ukrwienie, żeby zrobić jak najlepszy domek dla bombelka. Luksusowe warunki, żeby się skusił i został ♥️.

A dzięki temu też ja mam całkowicie bezbolesne okresy (na cyklach naturalnych nie wywołanych lekami), nie biegam sikać w nocy (zdarzało mi się więcej niż raz jednej nocy). Zajmujemy się też moimi plecami, oddechem itd, bo ciężko mieć rozluźniony brzuch oddychająć za płytko albo mając bardzo spięte plecy :-).

Także korzyści będą tak czy siak, nawet jeśli nie będzie to przygotowanie do ciąży.

A byłaś u ginekologa? Wiesz jakiej grubości masz endometrium?
Byłam w maju ale wtedy jeszcze ten okres miałam po 4 dni. A jeśli chodzi o endometrium to nie pamiętam ile tam było (akuratnie tych dokumentów nie mam przy sobie).

Cześć dziewczyny , czy mogę się Was coś zapytać, rzadko tu piszę choć od lat czytam BB :) Staramy się z mężem o drugie dziecko . W niedzielę miałam owulację i dzisiaj mam śluz zabarwiony, taka kawa z mlekiem, trochę w róż wpadający, czy to może być związane z zagnieżdżeniem ?

Cześć dziewczyny , czy mogę się Was coś zapytać, rzadko tu piszę choć od lat czytam BB :) Staramy się z mężem o drugie dziecko . W niedzielę miałam owulację i dzisiaj mam śluz zabarwiony, taka kawa z mlekiem, trochę w róż wpadający, czy to może być związane z zagnieżdżeniem ?
No jak w niedziele owulacaj to na zagnieżdżenie trochę za wcześnie :)

reklama
Moje wyniki. Co sądzicie?

Załączniki

• IMG_20221222_150903.jpg
    IMG_20221222_150903.jpg
    111,9 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_20221222_150923.jpg
    IMG_20221222_150923.jpg
    99,5 KB · Wyświetleń: 89
Do góry