Nel331
Fanka BB :)
Aaa No i to wyglada tak. Mam kwas foliowy naturel 400 i brałam 1 tabletkę, a tez z naturel b12 metylowaną 500 biorę tak z 2 tabletkiA jaką dawkę metyli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa No i to wyglada tak. Mam kwas foliowy naturel 400 i brałam 1 tabletkę, a tez z naturel b12 metylowaną 500 biorę tak z 2 tabletkiA jaką dawkę metyli?
a inka też jest zła?No kawa ale rozpuszczalna lura z lidla to chyba nie zbrodnia ? ja pieprze, odstawię moj najukochańszy napój
Inka to nie jest kawaa inka też jest zła?
ale zawsze jakiś zamiennik rytuałuInka to nie jest kawa
Aaa No i to wyglada tak. Mam kwas foliowy naturel 400 i brałam 1 tabletkę, a tez z naturel b12 metylowaną 500 biorę tak z 2 tabletki
No od dziś biorę jiz po 2 tabletki ale jął badałam jeszcze w kwietniu to miałam dobry poziom. Nie wiem dlaczego ta franca jest taka wysokaB12 masz dobry posiom więc luz ale wg mnie 400 to mało kwasu
No od dziś biorę jiz po 2 tabletki ale jął badałam jeszcze w kwietniu to miałam dobry poziom. Nie wiem dlaczego ta franca jest taka wysoka
Mogę nawet cała butelkę dziennie wypić, ale to obniży ta homocysteine ?Przy mthfr nie ma sensu badać poziomu kwasu foliowego bo on nic nie wnosi
A zamiast kawy codziennie szklaneczka zakwasu
Prawdopodobnie bierzesz źle dobrane dawki.No od dziś biorę jiz po 2 tabletki ale jął badałam jeszcze w kwietniu to miałam dobry poziom. Nie wiem dlaczego ta franca jest taka wysoka
Ja nie mam wysiłku fizycznego staram się naprawdę ale po tych lekach immuno np. Co podje na basen to leżę z gorączka wiec średnio mi to idzie.Prawdopodobnie bierzesz źle dobrane dawki.
U niektórych za dużo metyli też podbija homocysteinę.
Poza tym sama homocysteina też jest chyba wrażliwa na wysiłek fizyczny itp atrakcje.