reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Hej ! Czy brała któraś z Was betaine ? Potrzebuje wszystkiego co szybko obniży homocysteine, bo pomimo brania metulowanych b12, kwasu foliowego to ona nie spada. @Zazuu może Ty wiesz ?
Ja mam homo w dolnej granicy nawet poniżej to średnio pomogę, ale wiem ze podobno zakwas z buraka działa przyzwoicie.
Nel331
Tez mam ! Zazdrosze tej dolnej granicy. Ja w kwietniu 13 z hakiem, teraz 13 z hakiemJa mam homo w dolnej granicy nawet poniżej to średnio pomogę, ale wiem ze podobno zakwas z buraka działa przyzwoicie.
Nie zacznę procedury jak tego nie zbije, będę się tak jebac w nieskończoność
Zazuu
Tez mam ! Zazdrosze tej dolnej granicy. Ja w kwietniu 13 z hakiem, teraz 13 z hakiem
Nie zacznę procedury jak tego nie zbije, będę się tak jebac w nieskończoność
Nawet mam poniżej granicy to bym mogła trochę od Ciebie wziąć patrzę, że miałam 7,4
Nel331
Ja Ci oddam. Ja nie wiem Jałta france obniżyć. Brałam nawet coś co się zwie „regulator homocysteiny” i gowno. Da się to jakoś się Ciebie przetoczyć ?Nawet mam poniżej granicy to bym mogła trochę od Ciebie wziąć patrzę, że miałam 7,4
Zazuu
Ja Ci oddam. Ja nie wiem Jałta france obniżyć. Brałam nawet coś co się zwie „regulator homocysteiny” i gowno. Da się to jakoś się Ciebie przetoczyć ?
Wymienię 2 jednostki homocysteiny za 10 kg
Nel331
Wymienię 2 jednostki homocysteiny za 10 kg
Teraz się zastanawiam. PrY Pai hetero i tym całym mhtr to dobrze ze biorę metrykę czy złe ? Bo im więcej czytam internetu tym mniej wiem
Zazuu
Teraz się zastanawiam. PrY Pai hetero i tym całym mhtr to dobrze ze biorę metrykę czy złe ? Bo im więcej czytam internetu tym mniej wiem
Metryke to nie wiem, ale metyle to git
reklama
Nel331
No to jak git to gitMetryke to nie wiem, ale metyle to git
Mi słownik zawsze zmienia