reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Hej ! Czy brała któraś z Was betaine ? Potrzebuje wszystkiego co szybko obniży homocysteine, bo pomimo brania metulowanych b12, kwasu foliowego to ona nie spada. @Zazuu może Ty wiesz ? 😁

Hej ! Czy brała któraś z Was betaine ? Potrzebuje wszystkiego co szybko obniży homocysteine, bo pomimo brania metulowanych b12, kwasu foliowego to ona nie spada. @Zazuu może Ty wiesz ? 😁

Ja mam homo w dolnej granicy nawet poniżej to średnio pomogę, ale wiem ze podobno zakwas z buraka działa przyzwoicie.

Ja mam homo w dolnej granicy nawet poniżej to średnio pomogę, ale wiem ze podobno zakwas z buraka działa przyzwoicie.
Tez mam ! Zazdrosze tej dolnej granicy. Ja w kwietniu 13 z hakiem, teraz 13 z hakiem 🤦‍♀️
Nie zacznę procedury jak tego nie zbije, będę się tak jebac w nieskończoność

reklama
Do góry