reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
wygląda na to, że ona przyjmuje tylko we wtorki od 12 do 16 (nie wiem jakim cudem wylądowałam u niej poprzednio w piątek późnym popołudniem). I ma pacjentkę na 12:00 i 12:20, a później nikogo i dopiero mnie na 15:40. Więc zadzwonili do mnie z propozycją nie do odrzucenia, żebym przyszła na 12:40. A nie ma takiej opcji, więc nie ma wizyty 🤦‍♀️i mi babka mówi, że za tydzień może mnie zapisać, a ja na za tydzień też już jestem zapisana 🙈
Ale już się nastawiłam na usg, to mnie przepisali też na jutro na 18 do innej lekarki 🤦‍♀️co prawda raczej nic mi nie da informacja o grubości endometrium w 7dc, ale trudno. Może ta też będzie miała jakąś teorie o estradiolu.

Będę sobie co tydzień do innego ginekologa chodzić, na pewno daleko zajdę 🤷‍♀️

***** żart. Homocysteina 13 z hakiem, b12 705 przy normie do 883. Wtf ?! Bardzo proszę mądre głowy powiedzieć mi o co chodzi 😡

No to trafiasz na leniwych lekarzy bez żadnej wiedzy. Za tekst "jak pani schudnie to i w ciążę pani zajdzie" powinno być odbierane prawo wykonywania zawodu. Owszem otyłość czy nadwaga jest jedynym z czynników obniżających płodność, ale osoby odbiegające od BMI 19 też mają prawo do leczenia i diagnostyki
Trzebabędzie się lepiej rozejrzeć....i poszukać kompetentnego....

reklama
Do góry