reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
wygląda na to, że ona przyjmuje tylko we wtorki od 12 do 16 (nie wiem jakim cudem wylądowałam u niej poprzednio w piątek późnym popołudniem). I ma pacjentkę na 12:00 i 12:20, a później nikogo i dopiero mnie na 15:40. Więc zadzwonili do mnie z propozycją nie do odrzucenia, żebym przyszła na 12:40. A nie ma takiej opcji, więc nie ma wizyty 🤦‍♀️i mi babka mówi, że za tydzień może mnie zapisać, a ja na za tydzień też już jestem zapisana 🙈
Ale już się nastawiłam na usg, to mnie przepisali też na jutro na 18 do innej lekarki 🤦‍♀️co prawda raczej nic mi nie da informacja o grubości endometrium w 7dc, ale trudno. Może ta też będzie miała jakąś teorie o estradiolu.

Będę sobie co tydzień do innego ginekologa chodzić, na pewno daleko zajdę 🤷‍♀️

***** żart. Homocysteina 13 z hakiem, b12 705 przy normie do 883. Wtf ?! Bardzo proszę mądre głowy powiedzieć mi o co chodzi 😡

No to trafiasz na leniwych lekarzy bez żadnej wiedzy. Za tekst "jak pani schudnie to i w ciążę pani zajdzie" powinno być odbierane prawo wykonywania zawodu. Owszem otyłość czy nadwaga jest jedynym z czynników obniżających płodność, ale osoby odbiegające od BMI 19 też mają prawo do leczenia i diagnostyki
Trzebabędzie się lepiej rozejrzeć....i poszukać kompetentnego....

reklama
Do góry