reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Pierwsze wakajki piesełka ❤🏖 20210605_132551.jpg20210606_122306.jpg

reklama
A miałyście tak, albo znacie temat gdy po okresie (i po przytulankach) szyjka macicy wydziela brązowy kolor? To są resztki okresu czy temat do zmartwień?

Coś jest w powietrzu bo ja też dzis nerwowa jestem. Do tego chyba zaczyna się PMS bo właśnie staremu się poryczałam że czas za wolno płynie... jutro mijają 2 miesiące od MTX ... DOPIERO 2 MIESIACE 😭😭😭😭😭 A mam wrażenie że już pół roku za nami ...
Do tego mam masę roboty i sama, nieprzymuszona wzięłam dzis nadgodziny i jutro też 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ umieram że zmęczenia i z bezsilności 😭😭😭 potrzebuje ojojania
"Ojojojoj"- proszę, porządne ojojojanie ;) i tulaśne pieseły :)

Dziewczyny, ja też mam dzisiaj spadek formy :(
Jestem w 9 dc, okres był wywoływany, przyszedł 2 dni po odstawieniu luteiny. Trwał 5 dni. A mnie od dwóch dni masakrycznie boli brzuch. Jak na okres... Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miałam. Poprzedni cykl trwał około 60 dni. Nie wiem czy się martwić, czy po prostu przetrwać; u lekarza byłam w maju i nie widział niczego niepokojącego 🤷

reklama
Do góry