reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Chodź do mnie, zrobię Ci burgera jakiego sobie zamarzysz a Ty będziesz leżeć i pachnieć 💚💚
O jezuuu taaaak! ❤️❤️❤️❤️ daj adres !
@Bibi89 tulę mocno! Chodź do mnie, leżę z piesełem pod kocykiem i oglądam New Amsterdam 😁 Tylko ostrzegam, że Harvey chrapie jak stary człowiek 😂
Mysle ze nie chrapie bardziej niż mój buldog 😁😁😁 z resztą naciesz się bo po wakacjach zostaje w Hiszpanii 😈😈

reklama
230F58FC-F312-41BA-A03E-9F1028D9BE7F.jpeg721496F3-BADB-46BA-B0B6-AED4F985F651.jpegE0AB9AB2-BF75-47D7-967D-247D45FC3EEA.jpegEB9D672A-1BAF-41DC-BB4B-A29D88365436.jpegF6B6A588-9B08-4FFC-84E1-FDE4311EDC89.jpeg

Coś jest w powietrzu bo ja też dzis nerwowa jestem. Do tego chyba zaczyna się PMS bo właśnie staremu się poryczałam że czas za wolno płynie... jutro mijają 2 miesiące od MTX ... DOPIERO 2 MIESIACE 😭😭😭😭😭 A mam wrażenie że już pół roku za nami ...
Do tego mam masę roboty i sama, nieprzymuszona wzięłam dzis nadgodziny i jutro też 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ umieram że zmęczenia i z bezsilności 😭😭😭 potrzebuje ojojania
To ja Ci tylko powiem tyle - to wszytsko minie - miną te miesiące, minie PMS, minie masa roboty. Wdech - wydech i pamiętaj - jesteś silna i masz wokół siebie dużo dobra. Masz starego, któremu możesz popłakać i prace w której robisz nadgodziny, a skoro z własnej woli to może nawet całkiem ją lubisz. A czas oczekiwania możesz jakoś fajnie wykorzystać na rzeczy, których nie będziesz mogą robić w ciąży. W każdym razie tule wirtualnie i obiecuje, że jutro albo za kilka dni będzie lepiej. I wysyłam trochę swojej pozytywnej energii, która przysięgam, że nie wiem skąd dzisiaj we mnie jest :)

Coś jest w powietrzu bo ja też dzis nerwowa jestem. Do tego chyba zaczyna się PMS bo właśnie staremu się poryczałam że czas za wolno płynie... jutro mijają 2 miesiące od MTX ... DOPIERO 2 MIESIACE 😭😭😭😭😭 A mam wrażenie że już pół roku za nami ...
Do tego mam masę roboty i sama, nieprzymuszona wzięłam dzis nadgodziny i jutro też 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ umieram że zmęczenia i z bezsilności 😭😭😭 potrzebuje ojojania
Jojaj sobie ile potrzebujesz, nikt nie jest robotem. Tulam Cię bardzo mocno ❤️

reklama
A u Cb to też pierwszy cykl z tym?
Nie, z tym całym zestawem bez heparyny było kilka. Ostatnio było podejście do IUI z heparyną od owulacji. Z Encortonem też były różne eksperymenty. Był przez cały cykl w dawce 2.5, podbitej do 5 od owulacji. Był tylko po owulacji w dawce 5. Tylko u mnie to takie strzelanie w ciemno, bo ja nigdy w ciąży nie byłam, niepłodność idiopatyczna. Mam mutacje PAI1 homo i R2 hetero stąd eksperymenty z heparyną i Acard. Encorton w ciemno, na wypadek gdyby to była kwestia immunologiczna.

Do góry