L
Ladycarooo
Gość
wiesz, ze mam wysoką tolernację na brzydkie rzeczyMogę odpowiedzieć brzydko?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz, ze mam wysoką tolernację na brzydkie rzeczyMogę odpowiedzieć brzydko?![]()
Cholera wie XDwiesz, ze mam wysoką tolernację na brzydkie rzeczy
Trzymaj się tam dzielnie! Pracę sobie odpuść, nawet jeżeli do niej dzisiaj dotrzeszNo ja jednak uniknęłam testowania bo o 5 obudził mnie taki ból brzucha i cała zlana potem byłam, dawno takiej pobudki okresowej nie miałamSpędziłam 40min na kibelku (bo mam mocne tyłozgięcie i jak mam skurcze to i uczucie kibelka się nasila) wzięłam leki i na razie tylko troszkę pomogły...
Jeśli za 30min po kolejnych lekach nie przejdzie to nie wiem czy pójdę do pracy... Pierwsza @ po poronieniu to był totalny lajcik, wręcz dość skąpo. Za to teraz druga chyba nadrabia
Miłego dnia wam życzę! Milszego niż mi i smacznej kawusi![]()
bo poniekąd jest TwojeMąż jest właśnie na pobraniu nasienia i jestem tak posrana jakby to moje nasienie było XD
Nabrałam się leków, gruba obstawa i odpuściło tak że nawet jeszcze się zdrzemnęłam parę minut, obudziłam się i stwierdziłam że teraz to mogę iść do pracyTrzymaj się tam dzielnie! Pracę sobie odpuść, nawet jeżeli do niej dzisiaj dotrzesz![]()
jakie leki bierzesz na takie bóle? Na mnie działa tylko Nimesil i podobne, po te bez recepty nawet nie sięgam. Czy tyłozgięcie zostało u Ciebie zdiagnozowane podczas standardowego badania czy miałaś robione jakieś specjalne?No ja jednak uniknęłam testowania bo o 5 obudził mnie taki ból brzucha i cała zlana potem byłam, dawno takiej pobudki okresowej nie miałamSpędziłam 40min na kibelku (bo mam mocne tyłozgięcie i jak mam skurcze to i uczucie kibelka się nasila) wzięłam leki i na razie tylko troszkę pomogły...
Jeśli za 30min po kolejnych lekach nie przejdzie to nie wiem czy pójdę do pracy... Pierwsza @ po poronieniu to był totalny lajcik, wręcz dość skąpo. Za to teraz druga chyba nadrabia
![]()
Miłego dnia wam życzę! Milszego niż mi i smacznej kawusi![]()
trzymam kciukiWyniki maja być za tydzień![]()
Tyłozgięcie podczas standardowego usgjakie leki bierzesz na takie bóle? Na mnie działa tylko Nimesil i podobne, po te bez recepty nawet nie sięgam. Czy tyłozgięcie zostało u Ciebie zdiagnozowane podczas standardowego badania czy miałaś robione jakieś specjalne?