L
Ladycarooo
Gość
wiesz, ze mam wysoką tolernację na brzydkie rzeczyMogę odpowiedzieć brzydko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz, ze mam wysoką tolernację na brzydkie rzeczyMogę odpowiedzieć brzydko?
Cholera wie XDwiesz, ze mam wysoką tolernację na brzydkie rzeczy
Trzymaj się tam dzielnie! Pracę sobie odpuść, nawet jeżeli do niej dzisiaj dotrzeszNo ja jednak uniknęłam testowania bo o 5 obudził mnie taki ból brzucha i cała zlana potem byłam, dawno takiej pobudki okresowej nie miałam Spędziłam 40min na kibelku (bo mam mocne tyłozgięcie i jak mam skurcze to i uczucie kibelka się nasila) wzięłam leki i na razie tylko troszkę pomogły... Jeśli za 30min po kolejnych lekach nie przejdzie to nie wiem czy pójdę do pracy... Pierwsza @ po poronieniu to był totalny lajcik, wręcz dość skąpo. Za to teraz druga chyba nadrabia
Miłego dnia wam życzę! Milszego niż mi i smacznej kawusi
bo poniekąd jest TwojeMąż jest właśnie na pobraniu nasienia i jestem tak posrana jakby to moje nasienie było XD
Nabrałam się leków, gruba obstawa i odpuściło tak że nawet jeszcze się zdrzemnęłam parę minut, obudziłam się i stwierdziłam że teraz to mogę iść do pracy Ale lajtowy dzień bo szef wiedział że muszę zrobić badania okresowe także zdjął ze mnie większość pracy, ufTrzymaj się tam dzielnie! Pracę sobie odpuść, nawet jeżeli do niej dzisiaj dotrzesz
jakie leki bierzesz na takie bóle? Na mnie działa tylko Nimesil i podobne, po te bez recepty nawet nie sięgam. Czy tyłozgięcie zostało u Ciebie zdiagnozowane podczas standardowego badania czy miałaś robione jakieś specjalne?No ja jednak uniknęłam testowania bo o 5 obudził mnie taki ból brzucha i cała zlana potem byłam, dawno takiej pobudki okresowej nie miałam Spędziłam 40min na kibelku (bo mam mocne tyłozgięcie i jak mam skurcze to i uczucie kibelka się nasila) wzięłam leki i na razie tylko troszkę pomogły... Jeśli za 30min po kolejnych lekach nie przejdzie to nie wiem czy pójdę do pracy... Pierwsza @ po poronieniu to był totalny lajcik, wręcz dość skąpo. Za to teraz druga chyba nadrabia
Miłego dnia wam życzę! Milszego niż mi i smacznej kawusi
trzymam kciuki A u mnie kolejne wyniki super - już mnie to wkurzaWyniki maja być za tydzień
Tyłozgięcie podczas standardowego usg A miałam rok temu robiony rezonans kręgosłupa i na nim bardzo dobrze widać jak bardzo mam tyłozgiętą Ja Nimesil biorę jak już mam spadki ciśnienia i mnie skręca z bólu, teraz myślałam że nie jest tak źle i standardowo ibuprom max wystarczy, ale nie dał rady. Więc lecę tak: ibuprom max 400mg, no-spa max x2 i kolejno pyralginę 1g. Stwierdziłam że jak nie pomoże to wezmę ten Nimesil bo ostatni mi został więc traktuję jak złoto Ale żelazny zestaw pomógł.jakie leki bierzesz na takie bóle? Na mnie działa tylko Nimesil i podobne, po te bez recepty nawet nie sięgam. Czy tyłozgięcie zostało u Ciebie zdiagnozowane podczas standardowego badania czy miałaś robione jakieś specjalne?