reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Tyłozgięcie podczas standardowego usg :) A miałam rok temu robiony rezonans kręgosłupa i na nim bardzo dobrze widać jak bardzo mam tyłozgiętą :) Ja Nimesil biorę jak już mam spadki ciśnienia i mnie skręca z bólu, teraz myślałam że nie jest tak źle i standardowo ibuprom max wystarczy, ale nie dał rady. Więc lecę tak: ibuprom max 400mg, no-spa max x2 i kolejno pyralginę 1g. Stwierdziłam że jak nie pomoże to wezmę ten Nimesil bo ostatni mi został więc traktuję jak złoto 😁 Ale żelazny zestaw pomógł.

A tak z czytając dziś wpisy dziewczyn które dopiero zaszły i mówią że zapraszają na styczniowy wątek, mąż jest z lutego i fajnie by tak było, więc wklepałam sobie datę porodu jakbym w tym cyklu zaszła (😂😁) i wyszło mi 14 luty 😍
ja z córka miałam termin na 14 lutego i baaaardzo nie chciałam wtedy urodzić 😝 Na szczęście się pospieszyła i urodziła się 9 lutego 😁

reklama
Dziewczyny otrzymałam wyniki cytologii płynnej i genotypowania wirusa HPV ! Miałam HPV 16, który był odpowiedzialny za mojego raka szyjki macicy i jest czyściutko ☺️ cytologia czyściutko i nie ma HPV po operacji ☺️ tak bardzo się cieszę ☺️ wszystkim z was życzę zdrówka i zdrowej ciąży !
To super wiadomość :)! Jak pokonałaś tego dziada, to ze wssystkim sobie poradzisz!

Kurde tak sobie w jakiejś grupie na fb patrzę, że dziewczyny wrzucają kreski czy cienie i tęsknię za tym robieniem nagminnie testów i doszukiwaniu się kresek.. czy to choroba? :D
Jeśli tak, to też na nią choruje, choć dawno nie testowałam xD zamierzam zamówić pakiet testów, tylko nie wiem gdzie za bardzo. Może zainstaluje shopee, tam są darmowe dostawy 😁

reklama
Do góry