reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Właśnie miałam usg w szpitalu. Beta już zerowa, lewy jajowód jeszcze lekko powiększony ale już mogę powiedzieć że wracam do życia, zamykam przygodę z CP 🤷🏽‍♀️
Dowiedziałam się też ze juz jestem przed owulacją, organizm jednak jest mądry bo owu z prawego jajnika 😁 aczkolwiek nic to nie zmienia. Zakaz ciąży przez min 3 miesiące a najlepiej czekać 6, chociaż pwiedziala mi że jeśli owu wypadnie mi w ostatnich dniach września to nie marnować cyklu 🤷🏽‍♀️ czekam na termin wizyty za jakieś 4 tyg (może państwowo będą bardziej chętni na zrobienie mi drożności bo prywatnie się nie rwą narazie) no i tyle ... skończyła się właśnie moja pierwsza w życiu ciąża 🤷🏽‍♀️
pomimo całego tego gówna to wspaniale wieści 😍 oby jak najszybciej do września!!!! Jazda!

reklama
Właśnie miałam usg w szpitalu. Beta już zerowa, lewy jajowód jeszcze lekko powiększony ale już mogę powiedzieć że wracam do życia, zamykam przygodę z CP 🤷🏽‍♀️
Dowiedziałam się też ze juz jestem przed owulacją, organizm jednak jest mądry bo owu z prawego jajnika 😁 aczkolwiek nic to nie zmienia. Zakaz ciąży przez min 3 miesiące a najlepiej czekać 6, chociaż pwiedziala mi że jeśli owu wypadnie mi w ostatnich dniach września to nie marnować cyklu 🤷🏽‍♀️ czekam na termin wizyty za jakieś 4 tyg (może państwowo będą bardziej chętni na zrobienie mi drożności bo prywatnie się nie rwą narazie) no i tyle ... skończyła się właśnie moja pierwsza w życiu ciąża 🤷🏽‍♀️
pierwsza ciąża i wielki bagaż doświadczeń 😐 powodzonka i trzymam kciuki żebyś wystartowała już we wrześniu. A w październiku mają być już ⏸️ 😉

jak nie uda mi się zajść w lipcu z @jotte i @olka11135 to zachodzę z Tobą w październiku 🙋‍♀️

dobre wieści mimo całego tego szajsu 💪

@Bibi89 brzmi jak nowy początek ✨💪🏼
@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować ☺️

Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu 🧐

@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować ☺️

Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu 🧐
przy ciążach z dziećmi niczego takiego nie zauważyłam, przy biochemie mnie swędziały 😝 Myślę, że na to nie ma reguły

A u mnie przed chwilą:

Załączniki

• 3d20048d-19df-4235-9751-96ca8f414dd7.jpg
    3d20048d-19df-4235-9751-96ca8f414dd7.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 95
pomimo całego tego gówna to wspaniale wieści 😍 oby jak najszybciej do września!!!! Jazda!
Taki troche smiech przez łzy 🤷🏽‍♀️
pierwsza ciąża i wielki bagaż doświadczeń 😐 powodzonka i trzymam kciuki żebyś wystartowała już we wrześniu. A w październiku mają być już ⏸️ 😉
Ojjj chciałabym bardzo 🤞
jak nie uda mi się zajść w lipcu z @jotte i @olka11135 to zachodzę z Tobą w październiku 🙋‍♀️
Hahaha dobra! Chociaż mam nadzieję że uda Ci się wcześniej 🤞
@Bibi89 ja będę miała termin na koniec kwietnia, a ja to zawsze 42 tygodnie w ciąży to jak się zepniesz to możemy mieć razem termin na maj xD
Hahahahahha wydaje mi się ze najwcześniej na czerwcówki bym się załapała ale kto to wie 🤞🤞🤞😁
dobre wieści mimo całego tego szajsu 💪
I tego się trzymam 🥳

reklama

Nie. Ja nie miałam żadnych objawów w pierwszej ciąży - poza brakiem miesiączki

Do góry