reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Właśnie miałam usg w szpitalu. Beta już zerowa, lewy jajowód jeszcze lekko powiększony ale już mogę powiedzieć że wracam do życia, zamykam przygodę z CP 🤷🏽‍♀️
Dowiedziałam się też ze juz jestem przed owulacją, organizm jednak jest mądry bo owu z prawego jajnika 😁 aczkolwiek nic to nie zmienia. Zakaz ciąży przez min 3 miesiące a najlepiej czekać 6, chociaż pwiedziala mi że jeśli owu wypadnie mi w ostatnich dniach września to nie marnować cyklu 🤷🏽‍♀️ czekam na termin wizyty za jakieś 4 tyg (może państwowo będą bardziej chętni na zrobienie mi drożności bo prywatnie się nie rwą narazie) no i tyle ... skończyła się właśnie moja pierwsza w życiu ciąża 🤷🏽‍♀️
pomimo całego tego gówna to wspaniale wieści 😍 oby jak najszybciej do września!!!! Jazda!

reklama
Właśnie miałam usg w szpitalu. Beta już zerowa, lewy jajowód jeszcze lekko powiększony ale już mogę powiedzieć że wracam do życia, zamykam przygodę z CP 🤷🏽‍♀️
Dowiedziałam się też ze juz jestem przed owulacją, organizm jednak jest mądry bo owu z prawego jajnika 😁 aczkolwiek nic to nie zmienia. Zakaz ciąży przez min 3 miesiące a najlepiej czekać 6, chociaż pwiedziala mi że jeśli owu wypadnie mi w ostatnich dniach września to nie marnować cyklu 🤷🏽‍♀️ czekam na termin wizyty za jakieś 4 tyg (może państwowo będą bardziej chętni na zrobienie mi drożności bo prywatnie się nie rwą narazie) no i tyle ... skończyła się właśnie moja pierwsza w życiu ciąża 🤷🏽‍♀️
pierwsza ciąża i wielki bagaż doświadczeń 😐 powodzonka i trzymam kciuki żebyś wystartowała już we wrześniu. A w październiku mają być już ⏸️ 😉

jak nie uda mi się zajść w lipcu z @jotte i @olka11135 to zachodzę z Tobą w październiku 🙋‍♀️

dobre wieści mimo całego tego szajsu 💪

@Bibi89 brzmi jak nowy początek ✨💪🏼
@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować ☺️

Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu 🧐

@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować ☺️

Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu 🧐
przy ciążach z dziećmi niczego takiego nie zauważyłam, przy biochemie mnie swędziały 😝 Myślę, że na to nie ma reguły

A u mnie przed chwilą:

Załączniki

• 3d20048d-19df-4235-9751-96ca8f414dd7.jpg
    3d20048d-19df-4235-9751-96ca8f414dd7.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 86
pomimo całego tego gówna to wspaniale wieści 😍 oby jak najszybciej do września!!!! Jazda!
Taki troche smiech przez łzy 🤷🏽‍♀️
pierwsza ciąża i wielki bagaż doświadczeń 😐 powodzonka i trzymam kciuki żebyś wystartowała już we wrześniu. A w październiku mają być już ⏸️ 😉
Ojjj chciałabym bardzo 🤞
jak nie uda mi się zajść w lipcu z @jotte i @olka11135 to zachodzę z Tobą w październiku 🙋‍♀️
Hahaha dobra! Chociaż mam nadzieję że uda Ci się wcześniej 🤞
@Bibi89 ja będę miała termin na koniec kwietnia, a ja to zawsze 42 tygodnie w ciąży to jak się zepniesz to możemy mieć razem termin na maj xD
Hahahahahha wydaje mi się ze najwcześniej na czerwcówki bym się załapała ale kto to wie 🤞🤞🤞😁
dobre wieści mimo całego tego szajsu 💪
I tego się trzymam 🥳

reklama

Nie. Ja nie miałam żadnych objawów w pierwszej ciąży - poza brakiem miesiączki

Do góry