reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
@Bibi89 brzmi jak nowy początek ✨💪🏼
@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować ☺️

Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu 🧐
Ja nie miałam zupełnie objawów ze strony piersi prawie do połowy ciąży i byłam pewna że będzie okres jak nic

Dziewczyny schodze do piwniczki i wracam w wakacje 🙃 Lekarz mówi że po lyzeczkowaniu wszystko ok ale endometrium bardzo cienkie. Zalecił doczekać 3 pełne cykle i wrócić ustalić plan działania 😄 To liczę że mi umowę przedłuża i dokończę projekt do maja a w czerwcu jade na porodowke 🤣 Za rok oczywiście 🙃 Liczę że będa tu tylko nowe twarze do tego czasu, jedynie @Bibi89 moze tu na mnie czekać 😄 Powodzenia wszystkim!
No to jeszcze ja tu bede bo tez przerwa do wakacji :)

Dziewczyny schodze do piwniczki i wracam w wakacje 🙃 Lekarz mówi że po lyzeczkowaniu wszystko ok ale endometrium bardzo cienkie. Zalecił doczekać 3 pełne cykle i wrócić ustalić plan działania 😄 To liczę że mi umowę przedłuża i dokończę projekt do maja a w czerwcu jade na porodowke 🤣 Za rok oczywiście 🙃 Liczę że będa tu tylko nowe twarze do tego czasu, jedynie @Bibi89 moze tu na mnie czekać 😄 Powodzenia wszystkim!
No ja, tak jakby, nie mam innego wyjścia 😂 będę czekać 🤷🏽‍♀️

Ps jak cienkie to endo ?

Ps jak cienkie to endo ?
Na USG wyglądało jak kreseczka ale nie zapytalam ile mm. Mówił że bardzo cienkie i nawet jakbym w tym cyklu chciała to nie ma szans na implantacje. Bo jedno jajeczko zaczęło już kiełkować ale też nie zapytalam ile ma mm w sumie już to bez różnicy. Po wakacjach działamy 😄

Drogie Staraczki, Odebrałam wynik, jakoś wysoko ta Beta.🥺 patrząc, że owu była w okolicy 4 kwietnia… Czekam do piątku, zrobie kontrole… co do proga to nie znam się totalnie. Zadzwoniłam do ginekologa kazał mi brać luteinę dopochwowo 3 razy dziennie , 1/5 aspiryny ( nie mogę Acardu) i dopiero za 10 dni przyjść…

Załączniki

• D4C4FAC2-218E-457D-BF01-444C4812D875.png
    D4C4FAC2-218E-457D-BF01-444C4812D875.png
    101,6 KB · Wyświetleń: 163
Ostatnia edycja:
Na USG wyglądało jak kreseczka ale nie zapytalam ile mm. Mówił że bardzo cienkie i nawet jakbym w tym cyklu chciała to nie ma szans na implantacje. Bo jedno jajeczko zaczęło już kiełkować ale też nie zapytalam ile ma mm w sumie już to bez różnicy. Po wakacjach działamy 😄
No mi dzisiaj też lekarka pokazywała jajeczka w prawym jajniku kiełkujące i endo 7mm i mówi że wkrótce owu no ale nie potrzebna mi narazie ta wiedza 🤷🏽‍♀️ jedyne co to ucieszyło mnie ze prawy jajnik coś produkuje bo to pierwszy raz kiedy jest aktywny chyba 🤣🤣 a przynajmniej pierwszy raz kiedy go przyłapałam na pracy 😂

reklama
Drogie Staraczki, Odebrałam wynik, jakoś wysoko ta Beta.🥺 patrząc, że owu była w okolicy 4 kwietnia… Czekam do piątku, zrobie kontrole… co do proga to nie znam się totalnie. Zadzwoniłam do ginekologa kazał mi brać luteinę dopochwowo, 1/5 aspiryny ( nie mogę Acardu) i dopiero za 10 dni przyjść…
Pokaz wyniki

Do góry