reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
@Bibi89 brzmi jak nowy początek ✨💪🏼
@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować ☺️

Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu 🧐
Ja nie miałam zupełnie objawów ze strony piersi prawie do połowy ciąży i byłam pewna że będzie okres jak nic

Dziewczyny schodze do piwniczki i wracam w wakacje 🙃 Lekarz mówi że po lyzeczkowaniu wszystko ok ale endometrium bardzo cienkie. Zalecił doczekać 3 pełne cykle i wrócić ustalić plan działania 😄 To liczę że mi umowę przedłuża i dokończę projekt do maja a w czerwcu jade na porodowke 🤣 Za rok oczywiście 🙃 Liczę że będa tu tylko nowe twarze do tego czasu, jedynie @Bibi89 moze tu na mnie czekać 😄 Powodzenia wszystkim!
No to jeszcze ja tu bede bo tez przerwa do wakacji :)

Dziewczyny schodze do piwniczki i wracam w wakacje 🙃 Lekarz mówi że po lyzeczkowaniu wszystko ok ale endometrium bardzo cienkie. Zalecił doczekać 3 pełne cykle i wrócić ustalić plan działania 😄 To liczę że mi umowę przedłuża i dokończę projekt do maja a w czerwcu jade na porodowke 🤣 Za rok oczywiście 🙃 Liczę że będa tu tylko nowe twarze do tego czasu, jedynie @Bibi89 moze tu na mnie czekać 😄 Powodzenia wszystkim!
No ja, tak jakby, nie mam innego wyjścia 😂 będę czekać 🤷🏽‍♀️

Ps jak cienkie to endo ?

Ps jak cienkie to endo ?
Na USG wyglądało jak kreseczka ale nie zapytalam ile mm. Mówił że bardzo cienkie i nawet jakbym w tym cyklu chciała to nie ma szans na implantacje. Bo jedno jajeczko zaczęło już kiełkować ale też nie zapytalam ile ma mm w sumie już to bez różnicy. Po wakacjach działamy 😄

Drogie Staraczki, Odebrałam wynik, jakoś wysoko ta Beta.🥺 patrząc, że owu była w okolicy 4 kwietnia… Czekam do piątku, zrobie kontrole… co do proga to nie znam się totalnie. Zadzwoniłam do ginekologa kazał mi brać luteinę dopochwowo 3 razy dziennie , 1/5 aspiryny ( nie mogę Acardu) i dopiero za 10 dni przyjść…

Załączniki

• D4C4FAC2-218E-457D-BF01-444C4812D875.png
    D4C4FAC2-218E-457D-BF01-444C4812D875.png
    101,6 KB · Wyświetleń: 158
Ostatnia edycja:
Na USG wyglądało jak kreseczka ale nie zapytalam ile mm. Mówił że bardzo cienkie i nawet jakbym w tym cyklu chciała to nie ma szans na implantacje. Bo jedno jajeczko zaczęło już kiełkować ale też nie zapytalam ile ma mm w sumie już to bez różnicy. Po wakacjach działamy 😄
No mi dzisiaj też lekarka pokazywała jajeczka w prawym jajniku kiełkujące i endo 7mm i mówi że wkrótce owu no ale nie potrzebna mi narazie ta wiedza 🤷🏽‍♀️ jedyne co to ucieszyło mnie ze prawy jajnik coś produkuje bo to pierwszy raz kiedy jest aktywny chyba 🤣🤣 a przynajmniej pierwszy raz kiedy go przyłapałam na pracy 😂

reklama
Drogie Staraczki, Odebrałam wynik, jakoś wysoko ta Beta.🥺 patrząc, że owu była w okolicy 4 kwietnia… Czekam do piątku, zrobie kontrole… co do proga to nie znam się totalnie. Zadzwoniłam do ginekologa kazał mi brać luteinę dopochwowo, 1/5 aspiryny ( nie mogę Acardu) i dopiero za 10 dni przyjść…
Pokaz wyniki

Do góry