reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Cześć dziewczyny,
Wracam do żywych po świętach, nawet nie było tak tragicznie - nikt nie życzył nam spotkania w powiększonym gronie za rok 😅
Z tego wszystkiego nawet nie testowałam, piłam nalewkę z ojcem i winko, mam przeczucie że cykl stracony, dzisiaj 27dc…odliczam do @ a tymczasem zrobiłam zamówienie na 10 pinków 🙈 zapas w domu musi być 😅

reklama
@Bibi89 brzmi jak nowy początek ✨💪🏼
@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować ☺️

Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu 🧐
W pierwszej standardowo mnie bolały tak jak zawsze w drugiej połowie cyklu i były powiększone. W drugiej mniej bolały, za to krótko po implantacji faktycznie zaczęły mnie swędzieć w taki sposób że wiedziałam że coś jest na rzeczy. Żadna ciąża się nie utrzymała.
przy ciążach z dziećmi niczego takiego nie zauważyłam, przy biochemie mnie swędziały 😝 Myślę, że na to nie ma reguły

A u mnie przed chwilą:
Ooo to może jednak będzie owu 😍
A w smigusa zostalyscie polane woda i zbite patykiem? Ponoć zwiastuje to urodę i płodność 🤣 Mnie dorwalo trzech panów 🤣 Obym była bardzo plodna 🤣
Nigdy nie słyszałam o bicu patykiem 😂 Ale wodą zlana owszem zostałam. To teraz trzeba trzymać kciuki 😁

reklama
Dziewczyny schodze do piwniczki i wracam w wakacje 🙃 Lekarz mówi że po lyzeczkowaniu wszystko ok ale endometrium bardzo cienkie. Zalecił doczekać 3 pełne cykle i wrócić ustalić plan działania 😄 To liczę że mi umowę przedłuża i dokończę projekt do maja a w czerwcu jade na porodowke 🤣 Za rok oczywiście 🙃 Liczę że będa tu tylko nowe twarze do tego czasu, jedynie @Bibi89 moze tu na mnie czekać 😄 Powodzenia wszystkim!

Do góry