reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny 11dc śluzu dużo od piątku, dzis mnie tak jakby prawy jajnik boli i podczas podcierania zobaczyłam dużo śluzu i nitki krwi o co tu chodzi 🤷‍♀️ W tamtym cyklu owulacje miałam 14dc

reklama
Hej! Nadrobiłam świąteczne wpisy i się witam :) Mam nadzieję, że świętowanie udane i za chwilę posypią się kreseczki. U mnie @ przyszła niezapowiedzianie wczoraj więc siadam na ławce, czekam i kibicuję :)

Cześć dziewczyny! Jak tam po świętach? 😁 U mnie dziś 13dc, testy owu wychodzą mi blade, ale robiłam tylko raz dziennie (dzisiaj 2 razy, ale i tak nic mi to nie dało), coś mnie dzisiaj w podbrzuszu ciąga, ale na owulację nic mi tu nie wygląda... Śluz lichy, temperatura robi sobie ze mnie jaja (mierzę codziennie o tej samej godzinie, ale przez remonty i święta późno chodzę spać i różnie z tymi godzinami snu bywa). Normalnie nic w tym cyklu nie wiem... Ostatni taki beznadziejny cykl miałam po biochemie 😱
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię 🤣
kurcze, już 13 dzień cyklu ? 😀 Ale ten czas leci. Muszę chyba sobie zakupić termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ja to tych Waszych wykresów w ogóle nie ogarniam 😉😂

Hejka ! Jak tam po świętach ? Najedzone? Gotowe do działania ? U mnie dziś 15dc, od piątku było działane, bo mąż się uparł ze nie odpuszczamy tych dwóch miesięcy. Ja już w sumie jestem nastawiona ze się nie uda i w sumie nawet może i lepiej. Grzecznie biorę witaminy, wiec jestem z siebie dumna 💪

Hejka ! Jak tam po świętach ? Najedzone? Gotowe do działania ? U mnie dziś 15dc, od piątku było działane, bo mąż się uparł ze nie odpuszczamy tych dwóch miesięcy. Ja już w sumie jestem nastawiona ze się nie uda i w sumie nawet może i lepiej. Grzecznie biorę witaminy, wiec jestem z siebie dumna 💪
ja to się cieszę, że już po świętach. Od rana jestem w pracy pełna energii. Nie lubię świat. Przedwczoraj się najadłam jak głupia wczoraj już nie mogłam patrzeć na sałatki 😂😂

U mnie 8dc, rozpoczynamy najprzyjemniejszy etap cyklu 😜😜
Wiecie może czy warto wlączyc miovelie w tym dniu? Czy lepiej czekać na kolejny cykl i zacząć od pierwszego dnia?

hej dziewczyny!
Ja w święta jak zwykle się nie najadłąm, bo nie lubię świątecznego żarcia xD wszystkie mięs, sałatki i ciasta mogądla mne nie istnieć. Ale za to wczoraj podpiłam whisky i głowa mnie boli xD
Dzień cyklu nie wiem który,ale jestem w okolicy owu i smutno mi trochę, że się nie staramy :p
Miłego tygodnia!

reklama
kurcze, już 13 dzień cyklu ? 😀 Ale ten czas leci. Muszę chyba sobie zakupić termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ja to tych Waszych wykresów w ogóle nie ogarniam 😉😂
dzisiaj już 14dc 🤣 Podbrzusze ciąga, ale słabo... Dzisiaj znowu temperatura ostro w dół 🤦‍♀️ Mam wrażenie jakbym robiła EKG podczas zawału, a nie mierzyła temperaturę 😂 Coś mi tu śmierdzi... 🤨😅

Załączniki

• 53b5d623-f2fe-4941-97e6-97470ab05f8a.jpg
    53b5d623-f2fe-4941-97e6-97470ab05f8a.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 55
Do góry