reklama
Carolina123
Fanka BB :)
kurcze, już 13 dzień cyklu ? Ale ten czas leci. Muszę chyba sobie zakupić termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ja to tych Waszych wykresów w ogóle nie ogarniamCześć dziewczyny! Jak tam po świętach? U mnie dziś 13dc, testy owu wychodzą mi blade, ale robiłam tylko raz dziennie (dzisiaj 2 razy, ale i tak nic mi to nie dało), coś mnie dzisiaj w podbrzuszu ciąga, ale na owulację nic mi tu nie wygląda... Śluz lichy, temperatura robi sobie ze mnie jaja (mierzę codziennie o tej samej godzinie, ale przez remonty i święta późno chodzę spać i różnie z tymi godzinami snu bywa). Normalnie nic w tym cyklu nie wiem... Ostatni taki beznadziejny cykl miałam po biochemie
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię
Nel331
Hejka ! Jak tam po świętach ? Najedzone? Gotowe do działania ? U mnie dziś 15dc, od piątku było działane, bo mąż się uparł ze nie odpuszczamy tych dwóch miesięcy. Ja już w sumie jestem nastawiona ze się nie uda i w sumie nawet może i lepiej. Grzecznie biorę witaminy, wiec jestem z siebie dumna
Carolina123
ja to się cieszę, że już po świętach. Od rana jestem w pracy pełna energii. Nie lubię świat. Przedwczoraj się najadłam jak głupia wczoraj już nie mogłam patrzeć na sałatkiHejka ! Jak tam po świętach ? Najedzone? Gotowe do działania ? U mnie dziś 15dc, od piątku było działane, bo mąż się uparł ze nie odpuszczamy tych dwóch miesięcy. Ja już w sumie jestem nastawiona ze się nie uda i w sumie nawet może i lepiej. Grzecznie biorę witaminy, wiec jestem z siebie dumna
Nel331
Ja o dziwo najadłam się ciasta, za którym nie przepadam wręcz nie lubięja to się cieszę, że już po świętach. Od rana jestem w pracy pełna energii. Nie lubię świat. Przedwczoraj się najadłam jak głupia wczoraj już nie mogłam patrzeć na sałatki
Carolina123
ja uwielbiam ciasta. Ale nie bardzo mogę jeść ale przyznam się z ciastem tez trochę poszalałam. Mało brakowało a wjechałby krople żołądkoweJa o dziwo najadłam się ciasta, za którym nie przepadam wręcz nie lubię
L
Ladycarooo
Gość
hej dziewczyny!
Ja w święta jak zwykle się nie najadłąm, bo nie lubię świątecznego żarcia xD wszystkie mięs, sałatki i ciasta mogądla mne nie istnieć. Ale za to wczoraj podpiłam whisky i głowa mnie boli xD
Dzień cyklu nie wiem który,ale jestem w okolicy owu i smutno mi trochę, że się nie staramy
Miłego tygodnia!
Ja w święta jak zwykle się nie najadłąm, bo nie lubię świątecznego żarcia xD wszystkie mięs, sałatki i ciasta mogądla mne nie istnieć. Ale za to wczoraj podpiłam whisky i głowa mnie boli xD
Dzień cyklu nie wiem który,ale jestem w okolicy owu i smutno mi trochę, że się nie staramy
Miłego tygodnia!
reklama
pluto_nova
Moderator
dzisiaj już 14dc Podbrzusze ciąga, ale słabo... Dzisiaj znowu temperatura ostro w dół Mam wrażenie jakbym robiła EKG podczas zawału, a nie mierzyła temperaturę Coś mi tu śmierdzi...kurcze, już 13 dzień cyklu ? Ale ten czas leci. Muszę chyba sobie zakupić termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ja to tych Waszych wykresów w ogóle nie ogarniam
Załączniki
Podziel się: