reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mam kilka, wszystko zależy który i czego oczekujesz
poprawy parametrów nasienia męża - wiem już mniej więcej jakie produkty są polecane, ze alkohol i słodycze powinny zniknąć ale przydałaby mi się wiedza dotycząca konkretnych zbilansowanych posiłków, ewentualnie przypraw, pory jedzenia etc…

reklama
Mój też na samym początku mówił że on już nie chce próbować... Przemilczałam to i dałam czas, bo wiedziałam że emocje nim sterują.
Z tymi jajeczka i miałam podobną sytuację, w 4dc po zabiegu gin mi powiedziała że będzie owu bo rośnie pęcherzyk 12mm, bylam w szoku, ale ok. Po 1,5tyg od tego poszłam do swojego gin i nic nie mówił że owu była, czy że coś rośnie jak pytałam, endo bardzo cienkie (nietypowe dla mnie), także ja nie wiem co ona wtedy widziała, torbiel jaką czy co 🤔 Na pewno nic nie rosło, bo cykl jak wspominałam trwał 40dni,więc możliwe że był bez owu :) Ale mi się zdarzało już że np 6dc widać już było pęcherzyk dominujący konkretnych rozmiarów. Ja to nie wiem kiedy one zaczynają rosnąć 😛

Skoro zrobiłaś test 9dni po śluzie płodnym to mogło jeszcze nic nie wyjść, przecież nie wiesz kiedy była owu i czy wogóle była 🙄 Ja bym zrobiła.

Też moje ulubione zajęcie w te święta 😂 Na jakiś czas chyba mi wystarczy 😛 No chyba że trzeba będzie popracować nad grubością endo i je wspomóc 😛
Dzisiaj może jednak zrobię tak dla świętego spokoju 😅

poprawy parametrów nasienia męża - wiem już mniej więcej jakie produkty są polecane, ze alkohol i słodycze powinny zniknąć ale przydałaby mi się wiedza dotycząca konkretnych zbilansowanych posiłków, ewentualnie przypraw, pory jedzenia etc…
generalnie najbardziej mi się podoba ich ebook z płodnościowymi smoothie bo tam są fajne ciekawostki. Myślę, że warto mieć jeśli się nie ma rozeznania w produktach na płodność. No albo jak ktoś umie się trzymać wyznaczonych jadłospisów to też super

hej dziewczyny!
Ja w święta jak zwykle się nie najadłąm, bo nie lubię świątecznego żarcia xD wszystkie mięs, sałatki i ciasta mogądla mne nie istnieć. Ale za to wczoraj podpiłam whisky i głowa mnie boli xD
Dzień cyklu nie wiem który,ale jestem w okolicy owu i smutno mi trochę, że się nie staramy :p
Miłego tygodnia!
Za to ja i najadłam i popiłam. Miała być dieta od dzisiaj, ale dostaliśmy kilka kawałków genialnego sernika na wynos na pożegnanie, mąż od mojej mamy wziął żeberka i tak oto świąteczna wyżerka się przedłużyła. A co, ma się marnować?

Też nie wiem, który dziś dzień mojego cyklu. Nastawiłam w kalendarzu w telefonie przypomnienie na 16 d.c na luteinę i wyjebongo, nie muszę sama tego pilnować i się nakręcać.

Hej Kochane… jak wiecie nie było mnie tu trochę. Odpuściliśmy sobie totalnie starania, monitoring, stymulację… wczoraj powinnam dostać okres, nie mam totalnie żadnych objawów, oprócz delikatnych mdłości i nawrotu mojej przewlekłej choroby autoimmunologicznej z pełnym spektrum objawów. Standardowo od 7 dni plamienia, jak zawsze przed okresem.Stwierdziłam, że zrobie test. Nie wierzę własnym oczom. Boje się bardzo. Nie wiem co mam robić. Cieszyć się czy płakać. Straciłam już raz ciąże…

Załączniki

• 2BED7D75-45D8-4AC4-9DC5-2EA96854C95A.jpeg
    2BED7D75-45D8-4AC4-9DC5-2EA96854C95A.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 171
Hej Kochane… jak wiecie nie było mnie tu trochę. Odpuściliśmy sobie totalnie starania, monitoring, stymulację… wczoraj powinnam dostać okres, nie mam totalnie żadnych objawów, oprócz delikatnych mdłości i nawrotu mojej przewlekłej choroby autoimmunologicznej z pełnym spektrum objawów. Standardowo od 7 dni plamienia, jak zawsze przed okresem.Stwierdziłam, że zrobie test. Nie wierzę własnym oczom. Boje się bardzo. Nie wiem co mam robić. Cieszyć się czy płakać. Straciłam już raz ciąże…
jesli plamisz to zbadaj progesteron razem z przyrostem bety

reklama
Do góry