Kiedy z jednej strony wiesz ze negatywny to negatywny ale siedzący diabełek mówi no kup ten test no kupA rób! Nikt nie ocenia
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
My nie świętujemy ale odpoczywamy start jutro do pracy a ja do czwartku na L4... w środę kolejna kontrola w szpitalu. Liczę że już beta się wyzeruje. Skończyły mi się w końcu plamienia teraz tylko czekać na okresLany Poniedziałek - dobry dzień na 1dc... Jak dla mnie - uffff, bo długo wyczekiwany ;-) Zobaczymy, co z tego cyklu wyniknie... Pinki zakupione - jeśli nie na teraz, to na majowy turnus IUI...
Odpoczywacie? Dojadacie?
Ojeeeej ale bym sie napiła myslisz ze 16 dni po MTX mogę się napić już? mamy takie dobre lambruscoPijemy
olka11135
My nie świętujemy ale odpoczywamy start jutro do pracy a ja do czwartku na L4... w środę kolejna kontrola w szpitalu. Liczę że już beta się wyzeruje. Skończyły mi się w końcu plamienia teraz tylko czekać na okres
Ojeeeej ale bym sie napiła myslisz ze 16 dni po MTX mogę się napić już? mamy takie dobre lambrusco
Powiem Ci szczerze, że ja o to nie pytałam a oni nic nie mówili. My byliśmy zaraz po moim wyjściu na Malediwach i nie wyobrażałam tam sobie nie wypić choć jednego drinka
Z
zaz208622
Gość
obawiam się, że to samo co Ty
Bibi89
A to ja dostalam wytyczne ze unikać alkoholu i słońca niby przez miesiac ale w sumie to miałam tylko 1 dawke wiec moze powoli przestanę się ograniczać. Zapytam w środę czy już mogę chodzi o to że MTX obciąża wątrobę i nerki podobnie jak alko no i jest fotouczulający. Musialam depilację laserową odwołaćPowiem Ci szczerze, że ja o to nie pytałam a oni nic nie mówili. My byliśmy zaraz po moim wyjściu na Malediwach i nie wyobrażałam tam sobie nie wypić choć jednego drinka
A wez... minimum pół roku jeszcze tu będę na bank... niestety przyplątała mi się ciąża pozamaciczna ....
Niby tak ale trzymalam za was kciuki myślałam że już was tu nie zobaczę ale z drugiej strony miło że odpisały "znajome twarze "obawiam się, że to samo co Ty
reklama
Z
zaz208622
Gość
obawiam się, że jeszcxe sobie tu z @Bibi89 posiedzęNiby tak ale trzymalam za was kciuki myślałam że już was tu nie zobaczę ale z drugiej strony miło że odpisały "znajome twarze "
Podziel się: