reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Pijemy 🤣

Załączniki

• 20220418_151133.jpg
    20220418_151133.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 63
Lany Poniedziałek - dobry dzień na 1dc... 🥳Jak dla mnie - uffff, bo długo wyczekiwany ;-) Zobaczymy, co z tego cyklu wyniknie... Pinki zakupione - jeśli nie na teraz, to na majowy turnus IUI...
Odpoczywacie? Dojadacie?
My nie świętujemy ale odpoczywamy 😁 start jutro do pracy a ja do czwartku na L4... w środę kolejna kontrola w szpitalu. Liczę że już beta się wyzeruje. Skończyły mi się w końcu plamienia 🥳🥳🥳 teraz tylko czekać na okres 🤷🏽‍♀️
Ojeeeej ale bym sie napiła 🙈🙈🙈 myslisz ze 16 dni po MTX mogę się napić już? 😁😁😁mamy takie dobre lambrusco 🥰🥺

My nie świętujemy ale odpoczywamy 😁 start jutro do pracy a ja do czwartku na L4... w środę kolejna kontrola w szpitalu. Liczę że już beta się wyzeruje. Skończyły mi się w końcu plamienia 🥳🥳🥳 teraz tylko czekać na okres 🤷🏽‍♀️

Ojeeeej ale bym sie napiła 🙈🙈🙈 myslisz ze 16 dni po MTX mogę się napić już? 😁😁😁mamy takie dobre lambrusco 🥰🥺

Powiem Ci szczerze, że ja o to nie pytałam 🙈 a oni nic nie mówili. My byliśmy zaraz po moim wyjściu na Malediwach i nie wyobrażałam tam sobie nie wypić choć jednego drinka 😆

Powiem Ci szczerze, że ja o to nie pytałam 🙈 a oni nic nie mówili. My byliśmy zaraz po moim wyjściu na Malediwach i nie wyobrażałam tam sobie nie wypić choć jednego drinka 😆
A to ja dostalam wytyczne ze unikać alkoholu i słońca 😁 niby przez miesiac ale w sumie to miałam tylko 1 dawke wiec moze powoli przestanę się ograniczać. Zapytam w środę czy już mogę 😁 chodzi o to że MTX obciąża wątrobę i nerki podobnie jak alko no i jest fotouczulający. Musialam depilację laserową odwołać 🤷🏽‍♀️
A tak wgl @Bibi89 @Zazuu co wy tu jeszcze robicie 🥺
A wez... minimum pół roku jeszcze tu będę na bank... niestety przyplątała mi się ciąża pozamaciczna ....

reklama
Do góry