reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny 11dc śluzu dużo od piątku, dzis mnie tak jakby prawy jajnik boli i podczas podcierania zobaczyłam dużo śluzu i nitki krwi o co tu chodzi 🤷‍♀️ W tamtym cyklu owulacje miałam 14dc

reklama
Hej! Nadrobiłam świąteczne wpisy i się witam :) Mam nadzieję, że świętowanie udane i za chwilę posypią się kreseczki. U mnie @ przyszła niezapowiedzianie wczoraj więc siadam na ławce, czekam i kibicuję :)

Cześć dziewczyny! Jak tam po świętach? 😁 U mnie dziś 13dc, testy owu wychodzą mi blade, ale robiłam tylko raz dziennie (dzisiaj 2 razy, ale i tak nic mi to nie dało), coś mnie dzisiaj w podbrzuszu ciąga, ale na owulację nic mi tu nie wygląda... Śluz lichy, temperatura robi sobie ze mnie jaja (mierzę codziennie o tej samej godzinie, ale przez remonty i święta późno chodzę spać i różnie z tymi godzinami snu bywa). Normalnie nic w tym cyklu nie wiem... Ostatni taki beznadziejny cykl miałam po biochemie 😱
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię 🤣
kurcze, już 13 dzień cyklu ? 😀 Ale ten czas leci. Muszę chyba sobie zakupić termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ja to tych Waszych wykresów w ogóle nie ogarniam 😉😂

Hejka ! Jak tam po świętach ? Najedzone? Gotowe do działania ? U mnie dziś 15dc, od piątku było działane, bo mąż się uparł ze nie odpuszczamy tych dwóch miesięcy. Ja już w sumie jestem nastawiona ze się nie uda i w sumie nawet może i lepiej. Grzecznie biorę witaminy, wiec jestem z siebie dumna 💪

Hejka ! Jak tam po świętach ? Najedzone? Gotowe do działania ? U mnie dziś 15dc, od piątku było działane, bo mąż się uparł ze nie odpuszczamy tych dwóch miesięcy. Ja już w sumie jestem nastawiona ze się nie uda i w sumie nawet może i lepiej. Grzecznie biorę witaminy, wiec jestem z siebie dumna 💪
ja to się cieszę, że już po świętach. Od rana jestem w pracy pełna energii. Nie lubię świat. Przedwczoraj się najadłam jak głupia wczoraj już nie mogłam patrzeć na sałatki 😂😂

U mnie 8dc, rozpoczynamy najprzyjemniejszy etap cyklu 😜😜
Wiecie może czy warto wlączyc miovelie w tym dniu? Czy lepiej czekać na kolejny cykl i zacząć od pierwszego dnia?

hej dziewczyny!
Ja w święta jak zwykle się nie najadłąm, bo nie lubię świątecznego żarcia xD wszystkie mięs, sałatki i ciasta mogądla mne nie istnieć. Ale za to wczoraj podpiłam whisky i głowa mnie boli xD
Dzień cyklu nie wiem który,ale jestem w okolicy owu i smutno mi trochę, że się nie staramy :p
Miłego tygodnia!

reklama
kurcze, już 13 dzień cyklu ? 😀 Ale ten czas leci. Muszę chyba sobie zakupić termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ja to tych Waszych wykresów w ogóle nie ogarniam 😉😂
dzisiaj już 14dc 🤣 Podbrzusze ciąga, ale słabo... Dzisiaj znowu temperatura ostro w dół 🤦‍♀️ Mam wrażenie jakbym robiła EKG podczas zawału, a nie mierzyła temperaturę 😂 Coś mi tu śmierdzi... 🤨😅

Załączniki

• 53b5d623-f2fe-4941-97e6-97470ab05f8a.jpg
    53b5d623-f2fe-4941-97e6-97470ab05f8a.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 60
Do góry