reklama
Bibi89
Fanka BB :)
O koenzymie Q10 coś kiedys wspominała @Ladycarooo ale nie pamiętamMoże która z Was polecić dobry koenzym q10 i glutation?
Jak widać po moim cyklu ja też tamten cykl 29 dni ten już ponad 50 i to na Miovelliobawiam się, że jeszcxe sobie tu z @Bibi89 posiedzę
L
Ladycarooo
Gość
Ogólnie chodzi o to, że q10 w pistaci ubichinolu jest lepiej przyswajalna niz ubichinon i warto zwrócić na to uwagę.O koenzymie Q10 coś kiedys wspominała @Ladycarooo ale nie pamiętam
Anasta07
Mój też na samym początku mówił że on już nie chce próbować... Przemilczałam to i dałam czas, bo wiedziałam że emocje nim sterują.W środę mam drugiego gina i zobacze co on powie ale jestem gotowa zaryzykować i starać się już w tym cyklu W piątek widziałam na USG dwa jajeczka ale czy to możliwe by w 3dc już je było widać? Ten gin na NFZ jakiś dziwny bo pytam czy to jajeczka to mówi że tak i pytam czy będzie w tym cyklu owulacja to odpowiedział że nie widzi oznak owulacji Najważniejsze że mąż też chce spróbować bo początkowo mówił że nie chce tego kolejnych raz przeżywać i boi się że stracę kolejna ciążę.
U nas sexy prawie codziennie więc nie przejmuje się długością cyklu. To trzymam kciuki za owocny cykl i być może w maju ujrzymy szczęśliwe kreski ♥
Z tymi jajeczka i miałam podobną sytuację, w 4dc po zabiegu gin mi powiedziała że będzie owu bo rośnie pęcherzyk 12mm, bylam w szoku, ale ok. Po 1,5tyg od tego poszłam do swojego gin i nic nie mówił że owu była, czy że coś rośnie jak pytałam, endo bardzo cienkie (nietypowe dla mnie), także ja nie wiem co ona wtedy widziała, torbiel jaką czy co Na pewno nic nie rosło, bo cykl jak wspominałam trwał 40dni,więc możliwe że był bez owu Ale mi się zdarzało już że np 6dc widać już było pęcherzyk dominujący konkretnych rozmiarów. Ja to nie wiem kiedy one zaczynają rosnąć
Skoro zrobiłaś test 9dni po śluzie płodnym to mogło jeszcze nic nie wyjść, przecież nie wiesz kiedy była owu i czy wogóle była Ja bym zrobiła.Dzięki dziewczyny. Mam ochotę zrobić drugi test, ale wiem że to by było już psychiczne
Też moje ulubione zajęcie w te święta Na jakiś czas chyba mi wystarczy No chyba że trzeba będzie popracować nad grubością endo i je wspomócPijemy
milka.s
Cześć dziewczyny, ja właśnie ogarnęłam dom po wizycie gości i odpoczywam
Ale chciałam Wam napisać o moich ostatnich snach, jak nigdy ich nie pamiętam to ostatnie kilka nocy śnią mi się testy ciążowe i ciąże , do okresu jeszcze parę dni i jakoś konkretnie się nie nastawiam, ani o tym nie myślę, ale w snach jestem bardzo przejęta
Ale chciałam Wam napisać o moich ostatnich snach, jak nigdy ich nie pamiętam to ostatnie kilka nocy śnią mi się testy ciążowe i ciąże , do okresu jeszcze parę dni i jakoś konkretnie się nie nastawiam, ani o tym nie myślę, ale w snach jestem bardzo przejęta
Ceonis
No to u mnie tak samo było, na zewnątrz nic, a w środku dużo. I mam jeszcze takie przemyslenie, ale podkreślam, że subiektywne, że jak doszło do zapłodnienia to mój organizm "wyrzucił" resztkę niepotrzebnego już śluzu na zewnątrz. Siedziałam w toalecie na jedynce i nagle taki wielki glut spadł mi na uda a myślałam, że ja nie mam śluzu i że cały czas jest sucho, a tu takie coś wypadło
OTeż przy inofemie miałam suchość ale na wizycie okazało się że mam dużo śluzu w środku. Nawet na monitorze mi to pokazała ginka bo miała kamerke i rzeczywiście w środku było dużo. U mnie sprawdza się olej z wiesiolka, nawet mąż wie kiedy go biorę bo wtedy jest bardzo mokro
Kamsik
Aktywna w BB
Mam pytanie, bo gdzieś w poprzednich postach wyczytałam żeby betę robić w tym samym laboratorium, bardzo mi zależy żeby zrobić przed powrotem do Holandii ale jestem teraz u siebie w mieście, a jutro jadę do męża. Pytanie czy jeśli zrobię w laboratorium "diagnostyka " tylko w różnym punkcie to będzie wiarygodne? Ogólnie dostałam miesiączkę 2 dni przed czasem po zabiegu, żywa krew i skrzep czyli normalnie.. by było ale skończyła się dosłownie po 2 dniach, myślałam że po wypiciu wina z przyjaciółką mi się zatrzymał, bo zadziwijaco szybko mnie walnęło to wino ale okres nie wraca i nie wraca, zrobiłam rano test, bo mnie koleżanka namawiała i sama nie wiem, niby kreska jest ale po takiej żywej krwi to byłabym zaskoczona gdyby się coś utrzymało więc chce zrobić betę, bo nie wiem czy to jakaś ciąża chemiczna czy test wadliwy czy wariują mi hormony.
Kamsik
Aktywna w BB
Ja wszędzie widzę bocianyCześć dziewczyny, ja właśnie ogarnęłam dom po wizycie gości i odpoczywam
reklama
pluto_nova
Moderator
Cześć dziewczyny! Jak tam po świętach? U mnie dziś 13dc, testy owu wychodzą mi blade, ale robiłam tylko raz dziennie (dzisiaj 2 razy, ale i tak nic mi to nie dało), coś mnie dzisiaj w podbrzuszu ciąga, ale na owulację nic mi tu nie wygląda... Śluz lichy, temperatura robi sobie ze mnie jaja (mierzę codziennie o tej samej godzinie, ale przez remonty i święta późno chodzę spać i różnie z tymi godzinami snu bywa). Normalnie nic w tym cyklu nie wiem... Ostatni taki beznadziejny cykl miałam po biochemie
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię
Załączniki
Podziel się: