reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ok zrobiłaś mi nadzieje, a już byłam załamała płacz i wgl 😥
Zdarzają się przypadki, że komuś wychodzi test 9dpo ale to przez to, że szybko doszło do zagnieżdżenia. Mi najwcześniej test wyszedł 10dpo- zazwyczaj to był delikatny cień
najpóźniej nawet 13dpo- cień cienia. Po 13dpo już jest mała szansa na to, że test wyjdzie pozytywny ale do tego czasu jak najbardziej jest szansa więc masz jeszcze 4 dni. 😉

I których wytycznych się będziesz trzymać?
Nie no, 6 miesięcy. Ale od 4-5 miesiąca zacznę sobie robić owulaki i mierzyć temperature zeby sprawdzić czy cykle wróciły do normy zeby w październiku (sic!) Ruszyć już pełną parą ... jak ja wytrzymam kurła do października to nie wiem.... 😭

U mnie też nastrój siadł, wczoraj miałam moje książkowe bóle owulacyjne 🤦 7 dzień cyklu 🙄 gdzie zawsze niezależnie od tego czy na clo czy bez, owu miałam w okolicach 14-15 dnia cyklu, potwierdzaną na monitoringu i tymi moimi bólami.

Więc już wiem, że najpewniej drożność będzie dopiero w kolejnym cyklu a ten cykl na straty 😒 może jutro uda mi się wcisnąć do mojego gina żeby to sprawdził. I wyjątkowo będę mieć nadzieję, że powie, że się myliłam 😅😂

Nosz ***** moje ciało uwielbia robić sobie ze mnie jaja🤦

Wogole da się jakoś w tej nowej aplikacji zrobić tak, żebym po wejściu na temat miała otwarta stronę na ostatniej którą przeczytałam ? Bo ciągle muszę przewijać do ostatniej strony i cofać do miejsca gdzie skończyłam czytać 🤔

U mnie też nastrój siadł, wczoraj miałam moje książkowe bóle owulacyjne 🤦 7 dzień cyklu 🙄 gdzie zawsze niezależnie od tego czy na clo czy bez, owu miałam w okolicach 14-15 dnia cyklu, potwierdzaną na monitoringu i tymi moimi bólami.

Więc już wiem, że najpewniej drożność będzie dopiero w kolejnym cyklu a ten cykl na straty 😒 może jutro uda mi się wcisnąć do mojego gina żeby to sprawdził. I wyjątkowo będę mieć nadzieję, że powie, że się myliłam 😅😂

Nosz ***** moje ciało uwielbia robić sobie ze mnie jaja🤦
Ja mam dziś 9dc i też miałam bóle jajników jak na owulację w piątek. Ale nie sądzę żeby to była owulacja bo by wyszło, że była w trakcie okresu bo dziś dopiero mi się powoli kończy. 😅

reklama
Chciaz tak teraz myślę że jak nie zaszłam przez rok to może w tym 6 miesiącu już zastosuje kalendarzyk bo i tak nie zajdę 😁😁
nie rob tego bo później będziesz sie tylko zadręczać...ja też po łyżeczkowaniu musialam czekać 3 miesiące ze względu na dodatnie cmv i jak ze dwa tygodnie po się kochaliśmy bez zabezpieczenia to myslalam że osiwieje i miałam do siebie wyrzuty jak mogłam do tego dopuścić. Ale w pierwszej chwili pomyslalam właśnie ze przecież u mnie ciaza nie pojawia się na zawołanie.

Do góry