reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ok zrobiłaś mi nadzieje, a już byłam załamała płacz i wgl 😥
Zdarzają się przypadki, że komuś wychodzi test 9dpo ale to przez to, że szybko doszło do zagnieżdżenia. Mi najwcześniej test wyszedł 10dpo- zazwyczaj to był delikatny cień
najpóźniej nawet 13dpo- cień cienia. Po 13dpo już jest mała szansa na to, że test wyjdzie pozytywny ale do tego czasu jak najbardziej jest szansa więc masz jeszcze 4 dni. 😉

I których wytycznych się będziesz trzymać?
Nie no, 6 miesięcy. Ale od 4-5 miesiąca zacznę sobie robić owulaki i mierzyć temperature zeby sprawdzić czy cykle wróciły do normy zeby w październiku (sic!) Ruszyć już pełną parą ... jak ja wytrzymam kurła do października to nie wiem.... 😭

U mnie też nastrój siadł, wczoraj miałam moje książkowe bóle owulacyjne 🤦 7 dzień cyklu 🙄 gdzie zawsze niezależnie od tego czy na clo czy bez, owu miałam w okolicach 14-15 dnia cyklu, potwierdzaną na monitoringu i tymi moimi bólami.

Więc już wiem, że najpewniej drożność będzie dopiero w kolejnym cyklu a ten cykl na straty 😒 może jutro uda mi się wcisnąć do mojego gina żeby to sprawdził. I wyjątkowo będę mieć nadzieję, że powie, że się myliłam 😅😂

Nosz ***** moje ciało uwielbia robić sobie ze mnie jaja🤦

Wogole da się jakoś w tej nowej aplikacji zrobić tak, żebym po wejściu na temat miała otwarta stronę na ostatniej którą przeczytałam ? Bo ciągle muszę przewijać do ostatniej strony i cofać do miejsca gdzie skończyłam czytać 🤔

U mnie też nastrój siadł, wczoraj miałam moje książkowe bóle owulacyjne 🤦 7 dzień cyklu 🙄 gdzie zawsze niezależnie od tego czy na clo czy bez, owu miałam w okolicach 14-15 dnia cyklu, potwierdzaną na monitoringu i tymi moimi bólami.

Więc już wiem, że najpewniej drożność będzie dopiero w kolejnym cyklu a ten cykl na straty 😒 może jutro uda mi się wcisnąć do mojego gina żeby to sprawdził. I wyjątkowo będę mieć nadzieję, że powie, że się myliłam 😅😂

Nosz ***** moje ciało uwielbia robić sobie ze mnie jaja🤦
Ja mam dziś 9dc i też miałam bóle jajników jak na owulację w piątek. Ale nie sądzę żeby to była owulacja bo by wyszło, że była w trakcie okresu bo dziś dopiero mi się powoli kończy. 😅

reklama
Chciaz tak teraz myślę że jak nie zaszłam przez rok to może w tym 6 miesiącu już zastosuje kalendarzyk bo i tak nie zajdę 😁😁
nie rob tego bo później będziesz sie tylko zadręczać...ja też po łyżeczkowaniu musialam czekać 3 miesiące ze względu na dodatnie cmv i jak ze dwa tygodnie po się kochaliśmy bez zabezpieczenia to myslalam że osiwieje i miałam do siebie wyrzuty jak mogłam do tego dopuścić. Ale w pierwszej chwili pomyslalam właśnie ze przecież u mnie ciaza nie pojawia się na zawołanie.

Do góry