reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Wogole da się jakoś w tej nowej aplikacji zrobić tak, żebym po wejściu na temat miała otwarta stronę na ostatniej którą przeczytałam ? Bo ciągle muszę przewijać do ostatniej strony i cofać do miejsca gdzie skończyłam czytać 🤔
a w ogóle można tak robic? Bo ja lajkuje wszystko właśnie żeby wiedziala z tu byłam 😜

reklama
Chciaz tak teraz myślę że jak nie zaszłam przez rok to może w tym 6 miesiącu już zastosuje kalendarzyk bo i tak nie zajdę 😁😁
Ja jakieś 2 lata temu po poronieniu samoistnym w 7tc miałam odczekać 3 miesiące z ciążą bo miałam złe wyniki badań itp. No ale pomyślałam, że skoro wcześniej przez rok się staraliśmy to teraz 2 miesiące po poronieniu tym bardziej nie zajdę skoro poprzednio owulacje tylko na stymulacji były. No i stosowaliśmy "kalendarzyk". Seks może ze 3 razy w całym cyklu no i kolejny okres nie przyszedł- zaszłam naturalnie no ale ponownie straciłam w 6tc. 😅 Więc u mnie kalendarzyk nie zadziałał. 😅

Chyba nie. Bo Sonia jest dachowcem i dama, Opal też dachowcem i ciagle jest spragniona czułości a Szafir, rusałka, dokazuje na każdym kroku :D Chociaż z drugiej strony mizia nawet naszą labrawczarkę…
My mamy dwa koty i nazywają się Apap i Gripex
Nie no, 6 miesięcy. Ale od 4-5 miesiąca zacznę sobie robić owulaki i mierzyć temperature zeby sprawdzić czy cykle wróciły do normy zeby w październiku (sic!) Ruszyć już pełną parą ... jak ja wytrzymam kurła do października to nie wiem.... 😭
Jejku wcale Ci się nie dziwię... Ciężko wytrzymać parę dni po owulacji do testowania a co dopiero wstrzymac te kilka miesięcy... Ale kochana pocieszę Cię, że ja też tu jeszcze długo zostanę, więc jakby co trzymamy się razem 😉
Chciałabym strasznie, żebyśmy wszystkie stąd jak najszybciej poszły...

nie rob tego bo później będziesz sie tylko zadręczać...ja też po łyżeczkowaniu musialam czekać 3 miesiące ze względu na dodatnie cmv i jak ze dwa tygodnie po się kochaliśmy bez zabezpieczenia to myslalam że osiwieje i miałam do siebie wyrzuty jak mogłam do tego dopuścić. Ale w pierwszej chwili pomyslalam właśnie ze przecież u mnie ciaza nie pojawia się na zawołanie.

Ja jakieś 2 lata temu po poronieniu samoistnym w 7tc miałam odczekać 3 miesiące z ciążą bo miałam złe wyniki badań itp. No ale pomyślałam, że skoro wcześniej przez rok się staraliśmy to teraz 2 miesiące po poronieniu tym bardziej nie zajdę skoro poprzednio owulacje tylko na stymulacji były. No i stosowaliśmy "kalendarzyk". Seks może ze 3 razy w całym cyklu no i kolejny okres nie przyszedł- zaszłam naturalnie no ale ponownie straciłam w 6tc. 😅 Więc u mnie kalendarzyk nie zadziałał. 😅
Dobra, wyleczyłyscie mnie z tego pomysłu 😁😁
My mamy dwa koty i nazywają się Apap i Gripex

Jejku wcale Ci się nie dziwię... Ciężko wytrzymać parę dni po owulacji do testowania a co dopiero wstrzymac te kilka miesięcy... Ale kochana pocieszę Cię, że ja też tu jeszcze długo zostanę, więc jakby co trzymamy się razem 😉
Chciałabym strasznie, żebyśmy wszystkie stąd jak najszybciej poszły...
Ja mam nadzieję że to października to was już tutaj nie będzie 🤞

Nie bój nic, wszystkie pójdą na mamy tylko ja zostanę to na zawsze

Raczej ja 😞 ja to nawet nie testuje 😞

Ja na pewno będę, nawet do listopada... ;-) Więc w razie czego czekam z winem na ławeczce :-D
To jak wam się nie spieszy to poczekajcie na mnie i wtedy wszystkie razem pójdziemy na czerwcowki chyba 🤔 czy jakoś tak. Chociaż mam nadzieję że pójdziecie wcześniej 🤞🤞🤞

reklama
Do góry