reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Wogole da się jakoś w tej nowej aplikacji zrobić tak, żebym po wejściu na temat miała otwarta stronę na ostatniej którą przeczytałam ? Bo ciągle muszę przewijać do ostatniej strony i cofać do miejsca gdzie skończyłam czytać 🤔
a w ogóle można tak robic? Bo ja lajkuje wszystko właśnie żeby wiedziala z tu byłam 😜

reklama
Chciaz tak teraz myślę że jak nie zaszłam przez rok to może w tym 6 miesiącu już zastosuje kalendarzyk bo i tak nie zajdę 😁😁
Ja jakieś 2 lata temu po poronieniu samoistnym w 7tc miałam odczekać 3 miesiące z ciążą bo miałam złe wyniki badań itp. No ale pomyślałam, że skoro wcześniej przez rok się staraliśmy to teraz 2 miesiące po poronieniu tym bardziej nie zajdę skoro poprzednio owulacje tylko na stymulacji były. No i stosowaliśmy "kalendarzyk". Seks może ze 3 razy w całym cyklu no i kolejny okres nie przyszedł- zaszłam naturalnie no ale ponownie straciłam w 6tc. 😅 Więc u mnie kalendarzyk nie zadziałał. 😅

Chyba nie. Bo Sonia jest dachowcem i dama, Opal też dachowcem i ciagle jest spragniona czułości a Szafir, rusałka, dokazuje na każdym kroku :D Chociaż z drugiej strony mizia nawet naszą labrawczarkę…
My mamy dwa koty i nazywają się Apap i Gripex
Nie no, 6 miesięcy. Ale od 4-5 miesiąca zacznę sobie robić owulaki i mierzyć temperature zeby sprawdzić czy cykle wróciły do normy zeby w październiku (sic!) Ruszyć już pełną parą ... jak ja wytrzymam kurła do października to nie wiem.... 😭
Jejku wcale Ci się nie dziwię... Ciężko wytrzymać parę dni po owulacji do testowania a co dopiero wstrzymac te kilka miesięcy... Ale kochana pocieszę Cię, że ja też tu jeszcze długo zostanę, więc jakby co trzymamy się razem 😉
Chciałabym strasznie, żebyśmy wszystkie stąd jak najszybciej poszły...

nie rob tego bo później będziesz sie tylko zadręczać...ja też po łyżeczkowaniu musialam czekać 3 miesiące ze względu na dodatnie cmv i jak ze dwa tygodnie po się kochaliśmy bez zabezpieczenia to myslalam że osiwieje i miałam do siebie wyrzuty jak mogłam do tego dopuścić. Ale w pierwszej chwili pomyslalam właśnie ze przecież u mnie ciaza nie pojawia się na zawołanie.

Ja jakieś 2 lata temu po poronieniu samoistnym w 7tc miałam odczekać 3 miesiące z ciążą bo miałam złe wyniki badań itp. No ale pomyślałam, że skoro wcześniej przez rok się staraliśmy to teraz 2 miesiące po poronieniu tym bardziej nie zajdę skoro poprzednio owulacje tylko na stymulacji były. No i stosowaliśmy "kalendarzyk". Seks może ze 3 razy w całym cyklu no i kolejny okres nie przyszedł- zaszłam naturalnie no ale ponownie straciłam w 6tc. 😅 Więc u mnie kalendarzyk nie zadziałał. 😅
Dobra, wyleczyłyscie mnie z tego pomysłu 😁😁
My mamy dwa koty i nazywają się Apap i Gripex

Jejku wcale Ci się nie dziwię... Ciężko wytrzymać parę dni po owulacji do testowania a co dopiero wstrzymac te kilka miesięcy... Ale kochana pocieszę Cię, że ja też tu jeszcze długo zostanę, więc jakby co trzymamy się razem 😉
Chciałabym strasznie, żebyśmy wszystkie stąd jak najszybciej poszły...
Ja mam nadzieję że to października to was już tutaj nie będzie 🤞

Nie bój nic, wszystkie pójdą na mamy tylko ja zostanę to na zawsze

Raczej ja 😞 ja to nawet nie testuje 😞

Ja na pewno będę, nawet do listopada... ;-) Więc w razie czego czekam z winem na ławeczce :-D
To jak wam się nie spieszy to poczekajcie na mnie i wtedy wszystkie razem pójdziemy na czerwcowki chyba 🤔 czy jakoś tak. Chociaż mam nadzieję że pójdziecie wcześniej 🤞🤞🤞

reklama
Do góry