reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
@Ceonis oj przytulam, teraz ta niepewność czy to pozostałość po ovitrelle czy jednak coś rośnie. Powtórz dla pewności. To ja Cie namówiłam na betę ale nie wiedziałam że brałaś ovitrelle. Przy synu miałam betę 0.2 pierwsza ale czulam że urośnie i tak się stało a teraz ma dwa latka

@Bibi89 trzymaj się kochana! Myślę że podjęłaś dobra decyzję. Mimo wszystko też bym walczyła o jajnik a 6 miesięcy szybko minie. Ja po świętach mam wizytę po ostatnim poronieniu i myślę ze też dostanę wyrok 6 miesięcy ze względu ze to już była duża ciąża i musialam urodzić to dziecko a później jeszcze lyzeczkowanie.

Mam dziś mały kryzys. Jakbym nie poroniła pierwszy raz to mały miałby juz roczek. We wrześniu miałam rodzic a zamiast tego dopiero wtedy będziemy mogli rozpocząć kolejne starania. Eh życie jest trudne. Czemu jak ktoś bardzo chce to nie może a tyle osób modli się by nie było wpadki i wpadka czasem podwójna 😞

Ja to wiem, ale znalazłam opracowania mówiące o 3 miesiącach i o 12.
A biorąc różnice jakie są różnych krajach odnośnie ciąży to może być Hiszpanii inaczej niż w Polsce. Stąd mój komentarz
To ja jeszcze rozwieje wątpliwości. Dostałam wytyczne - zakaz ciąży przez min 3 miesiące od podania zastrzyku a rekomendowane jest 6 miesięcy. (Hiszpania)

A ja siedzę w
@Ceonis oj przytulam, teraz ta niepewność czy to pozostałość po ovitrelle czy jednak coś rośnie. Powtórz dla pewności. To ja Cie namówiłam na betę ale nie wiedziałam że brałaś ovitrelle. Przy synu miałam betę 0.2 pierwsza ale czulam że urośnie i tak się stało a teraz ma dwa latka

@Bibi89 trzymaj się kochana! Myślę że podjęłaś dobra decyzję. Mimo wszystko też bym walczyła o jajnik a 6 miesięcy szybko minie. Ja po świętach mam wizytę po ostatnim poronieniu i myślę ze też dostanę wyrok 6 miesięcy ze względu ze to już była duża ciąża i musialam urodzić to dziecko a później jeszcze lyzeczkowanie.

Mam dziś mały kryzys. Jakbym nie poroniła pierwszy raz to mały miałby juz roczek. We wrześniu miałam rodzic a zamiast tego dopiero wtedy będziemy mogli rozpocząć kolejne starania. Eh życie jest trudne. Czemu jak ktoś bardzo chce to nie może a tyle osób modli się by nie było wpadki i wpadka czasem podwójna 😞
A pamiętasz w którym dniu po ovu miałaś betę 0.2? Pewnie nie... Ale ja już straciłam nadzieję. Dziękuję za otuchę ❤️
Na domiar złego siedzę w gościach i zaczął się mój ulubiony temat: bezpłodność. Ze kobiety bo antykoncepcji mają problemy, itp. Kurva ryczeć mi się chce 😭

A ja siedzę w

A pamiętasz w którym dniu po ovu miałaś betę 0.2? Pewnie nie... Ale ja już straciłam nadzieję. Dziękuję za otuchę ❤️
Na domiar złego siedzę w gościach i zaczął się mój ulubiony temat: bezpłodność. Ze kobiety bo antykoncepcji mają problemy, itp. Kurva ryczeć mi się chce 😭
Oho. A ja nie brałam anty i nie moge zajść. A moja koleżanka po anty ciąża bliźniacza. Cud

reklama
Do góry