reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

To jak wam się nie spieszy to poczekajcie na mnie i wtedy wszystkie razem pójdziemy na czerwcowki chyba 🤔 czy jakoś tak. Chociaż mam nadzieję że pójdziecie wcześniej 🤞🤞🤞
Ja jesten na takim etapie, że chce mi sie rzucić to wszystko w diabły i zakończyć starania. Natomiast nie wiem jak to zrobić, bo przeciez nie zaczne sie zabezpieczać nagle, jak w ciążę i tak nie zachodzę a jakbym zaszla.to by bylo fajnie. I co robic XD

reklama
Ja jesten na takim etapie, że chce mi sie rzucić to wszystko w diabły i zakończyć starania. Natomiast nie wiem jak to zrobić, bo przeciez nie zaczne sie zabezpieczać nagle, jak w ciążę i tak nie zachodzę a jakbym zaszla.to by bylo fajnie. I co robic XD
No to ja mam też taka ochotę. Wiem jaka miałaś nadzieję po drożności, ja mialam taka sama po stymulacji i dupa. Stwierdziłam, że nie idę jutro na żadna betę, nawet sikaczy nie będę robić. W dupie to mam. We wtorek najdalej powinnam dostać okres, więc nawet się nie opłaca. Obraziłam się na całe testowanie

Mnie przeraża fakt że my teraz MUSIMY się zabezpieczać... już nie pamiętam jak to jest 😱😱 znalazłam wczoraj w domu jedna prezerwatywę - przeterminowana 😂😂
Musze sobie znaleźć jakieś zajęcie na te 6 miesięcy bo zwariuje ...

No to ja mam też taka ochotę. Wiem jaka miałaś nadzieję po drożności, ja mialam taka sama po stymulacji i dupa. Stwierdziłam, że nie idę jutro na żadna betę, nawet sikaczy nie będę robić. W dupie to mam. We wtorek najdalej powinnam dostać okres, więc nawet się nie opłaca. Obraziłam się na całe testowanie
Ja jestem obrażona na brak ciąży. Nie chce mi sie, nie mam siły.
Wlasnie myslalam, że sobie nie zrobilam nadziei po drożności. Ale glowa zrobila swoje..

I wlasnie to jest powodem, dlaczego testuje jak glupia duzo. Wlasnie spóźnia mi sie okres I jakbym nie testowala to bym już była tak nakrecona, że to to,że okres czy biel bolalyby 3 razy mocniej. A jak oswajam sie z tym dzień po dniu to mi latwiej

Ja dziś ból jajników, przed chwila już śluz z bladoróżowa krwią tak więc znów ch**** z tego. Zawsze mam 16 dni między owulka a okresem wiec k.. idealnie w owulke były seks nawet dwa razy.
Do dupy z tym wszystkim

reklama
Do góry