Powiedzcie mi czemu Ci którzy mają ***** do powiedzenia w temacie zawsze najwięcej ryczą. Nie cierpię takich ludzi i przeważnie z nimi polemizuje.No to samo powiedziałam, to się wszyscy rzucili, że na jedną podziała tak a na drugą tak. I żeby nie ryzykować. Walka z wiatrakami, juz leje na takich głupich ludzi
reklama
Moje pytanie było raczej retoryczne. Ale dzięki za odp.Bo krowa która mało mleka daje lubi głośno ryczeć? Bo musza poczuć się ważni? Bo fajnie się gada na kontrowersyjne tematy nawet jak się w D. było g. widziało i jeszcze mniej wie?
Ceonis
Fanka BB :)
O ja bym pomogła!Mogę im pieprznac? Proszę
Moonstone
Moderator
Sorry, mam dzisiaj bardzo bardzo zły nastrój a ONI byli idealną ofiarą, żeby się wyżyćMoje pytanie było raczej retoryczne. Ale dzięki za odp.
MamaR
Wtedy akurat miałam cykl bez ovitrelle temu ta nadzieja się pojawiła bo zawsze beta <0.1 a tu nagle 0.2 Ponoc ovitrelle utrzymuje się nawet do 12 dni po podaniu ale u mnie jakoś 10 dni po już było <0.1 Bo ja to taka fanka beta hcg i lubię sobie badania robićA ja siedzę w
A pamiętasz w którym dniu po ovu miałaś betę 0.2? Pewnie nie... Ale ja już straciłam nadzieję. Dziękuję za otuchę
Na domiar złego siedzę w gościach i zaczął się mój ulubiony temat: bezpłodność. Ze kobiety bo antykoncepcji mają problemy, itp. Kurva ryczeć mi się chce
Ceonis
Raz się odezwałam i starczy. Z glupimi się nie gada, bo i tak nie zrozumieją a Cię zakrzycząPowiedzcie mi czemu Ci którzy mają ***** do powiedzenia w temacie zawsze najwięcej ryczą. Nie cierpię takich ludzi i przeważnie z nimi polemizuje.
Ceonis
I których wytycznych się będziesz trzymać?To ja jeszcze rozwieje wątpliwości. Dostałam wytyczne - zakaz ciąży przez min 3 miesiące od podania zastrzyku a rekomendowane jest 6 miesięcy. (Hiszpania)
Ceonis
My mamy dwa koty i nazywają się Apap i GripexChyba nie. Bo Sonia jest dachowcem i dama, Opal też dachowcem i ciagle jest spragniona czułości a Szafir, rusałka, dokazuje na każdym kroku Chociaż z drugiej strony mizia nawet naszą labrawczarkę…
reklama
Podziel się: