Ceonis
Fanka BB :)
Ja chyba pójdę na betę, bo nie wiem ile to ovi będzie się utrzymywać. A nasikam dzisiaj z ciekawosci, bo 2 dni temu był bladziochJa do 1... ciekawe czy wytrzymie czy nasikam wczesniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba pójdę na betę, bo nie wiem ile to ovi będzie się utrzymywać. A nasikam dzisiaj z ciekawosci, bo 2 dni temu był bladziochJa do 1... ciekawe czy wytrzymie czy nasikam wczesniej
Ostatnio mam dosyć nieregularne owulacje (potwierdzone monitoringiem) więc obstawiam pomiędzy 12 a 16dc bazując na ostatnich 2 cyklach. A Ty?W okolicach którego dc masz owulacje ? Może razem będziemy czekać na testowanie na tej zacnej ławeczce
Jesteś odważna! Wszyscy właśnie mówią, że przygotowanie gorsze niż sam akt... Zobaczymy Moja mama też niedawno była, na żywca również, i twierdzi, że było super... Z bólem też w sumie nie mam problemu... np. gdy dziewczyny piszą o bolesnym badaniu drożności czy HySyFy... to nie mój przypadek. No ale zdecydowanie wolę zabiegi z tej dziedziny.Ja mialam kolonoskopię z 2 lata temu. Na zywca. Żadnych znieczuleń ale ja mam wysoki próg bólu gorsze było dla mnie picie 4trans. Niczego gorszego w życiu nie piłam
ja mam 10dpo 31.03 a już testuje codziennie od dzisiaj musze szybko brać heparyne dlatego testuje ale też mysle ze zobacze cien cienia kupiłam z 30 testow na allegro i mogę sobie pozwolić także daty mamy bardzo podobne do sikaniaJa do 1... ciekawe czy wytrzymie czy nasikam wczesniej
Piona, u mnie w szufladzie z 35 testow... ostatnio przyszlo 25 sztuk z amazona xDja mam 10dpo 31.03 a już testuje codziennie od dzisiaj musze szybko brać heparyne dlatego testuje ale też mysle ze zobacze cien cienia kupiłam z 30 testow na allegro i mogę sobie pozwolić także daty mamy bardzo podobne do sikania
Ja również monitorowane, to pierwszy cykl z clo 19 dc owulacja, bo dosyć wolno rośnie pęcherzyk, w drugim niestety nie było owulacji mimo ze brałam 1x clo tak jak w pierwszym i pęcherzyk urósł do 12 mm i się zatrzymał a później wchłonął, teraz mam podwójna dawkę wiec zupełnie nie wiem jak będzie ale patrząc ze cykle mam 33 dniowe to tak 19/20 dc można przyjąć za optymalny czas owu - ale jak wspomniałam może ta podwójna dawka przyspieszy wszystkoOstatnio mam dosyć nieregularne owulacje (potwierdzone monitoringiem) więc obstawiam pomiędzy 12 a 16dc bazując na ostatnich 2 cyklach. A Ty?
Jakiego? Nie żebym chciała wspomóc płodność, ale siebie i coś co przy okazji dodatkowo nie utrudni zajściaJa nie, ale ogolnie używamy zelu wspomagającego płodność i uj, w ciąży nie jestem
Ja niezmiennie pozdrawiam z piwnicy (swoją drogą to najniższy szczebel, więc wszystko się zgadza ), ale piszę z tej piwnicy z pozytywnymi (dla mnie) newsami A mianowicie wiem że weszłam właśnie w okres płodny, co oznacza że w końcu wiem za ile przyjdzie pierwsza @ po zabiegu, dokładnie tak samo jak za pierwszym razem, czyli przynajmniej tydzień spóźnienia i jeszcze posiedzę w tej piwnicy przynajmniej 2tyg a nie tydzień tak jak myślałam To taka mniej fajna wiadomość.Dobrego dnia!
Kto dziś zajmuje jakie pozycje?
Ja już sie niecierpliwie na tej lawce, mimo, że towarzystwo zacne
Po sedacji nie trzeba odczekiwać określonego czasu, te leki są szybko metabolizowane (w końcu szybko się przecież budzisz po zabiegu) więc nie mają negatywnego wpływu na starania.Hej, hej! Nie żebym się chwaliła, ale ja to naprawdę będę mieć imprezę... ławeczka wieczornego chlania i wspaniałej zabawy, a jutro jeszcze dragi i pełen odlot.
Jutro mam kolonoskopię...
Dziś śpię więc sama. O ile to będzie można nazwać snem...
Postanowiłam załatwić sprawę teraz, skoro do in vitro jeszcze tyle czasu. Mam rodzinne obciążenia ze strony obojga rodziców...
A tak btw, jak myślicie, ile trzeba odczekać do starań po narkozie? Tzn. sedacji?
Miłego dnia w każdym razie ;-)
Ojej, ja jak miałam stymulację bo nie miałam owulacji też miałam ok 19dc ale teraz coś mi się po poronieniu i zmianie suplementacji zmieniło i mam naturalne a do tego ostatnio za wcześnie bo mam długie miesiączki i ostatnio 2 dni po skończeniu krwawienia miałam już owu więc za wcześnie też nie ciekawie.Ja również monitorowane, to pierwszy cykl z clo 19 dc owulacja, bo dosyć wolno rośnie pęcherzyk, w drugim niestety nie było owulacji mimo ze brałam 1x clo tak jak w pierwszym i pęcherzyk urósł do 12 mm i się zatrzymał a później wchłonął, teraz mam podwójna dawkę wiec zupełnie nie wiem jak będzie ale patrząc ze cykle mam 33 dniowe to tak 19/20 dc można przyjąć za optymalny czas owu - ale jak wspomniałam może ta podwójna dawka przyspieszy wszystko
Też go używam. Nie wierzę w jego działanie wspomagające zapłodnienie ale ja mam często za sucho więc bez tego czasami nie dajemy rady. No i chociaż nie zabija plemników.@Anasta07
Zobacz załącznik 1383775
Jest spoko. W sensie pewnie nie ulatwia zaplodnienia ale nie przeszkadza i jest przyjemny w stosowaniu. Dla mnie te durexy i unimile wszystkie sa
W ogóle niekomfortowe
No i nie jestem pewna, ale one chyba maja cos plemnikobojczego