reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej, hej! Nie żebym się chwaliła, ale ja to naprawdę będę mieć imprezę... ławeczka wieczornego chlania i wspaniałej zabawy, a jutro jeszcze dragi i pełen odlot.
Jutro mam kolonoskopię... :o💩🚾 🏥👨‍⚕️
Dziś śpię więc sama. O ile to będzie można nazwać snem...
Postanowiłam załatwić sprawę teraz, skoro do in vitro jeszcze tyle czasu. Mam rodzinne obciążenia ze strony obojga rodziców...
A tak btw, jak myślicie, ile trzeba odczekać do starań po narkozie? Tzn. sedacji?
Miłego dnia w każdym razie ;-)

reklama
Hej, hej! Nie żebym się chwaliła, ale ja to naprawdę będę mieć imprezę... ławeczka wieczornego chlania i wspaniałej zabawy, a jutro jeszcze dragi i pełen odlot.
Postanowiłam załatwić sprawę teraz, skoro do in vitro jeszcze tyle czasu. Mam rodzinne obciążenia ze strony obojga rodziców...
A tak btw, jak myślicie, ile trzeba odczekać do starań po narkozie? Tzn. sedacji?
Trzymaj się cieplutko, dasz radę 🤞🤞

Hej. Ale miałam do nadrobienia od wczoraj.. na wszystkich ławkach takie imprezy, że chciałoby się być wszędzie jednocześnie 😜 siedzę w Czerwonej Komnacie i przebieram nogami żeby przeskoczyć do sex roomu. Tymczasem stary poszedł do pracy a ja zbieram się na rosołek do mamy i tym sposobem wolne od gotowania 😁😁 Miłego słonecznego dnia Dziewczyny!

Wie, kolejny miesiąc ta sama historia. Ja plodne on nawet palcem mnie nie ruszy...zreszta juz chyba ze 3 tyg nic nie było. Jak nie chce to niech poprostu powie. Może z mną nie chce mieć, a cała ta otoczka to tylko ściema...
Ja myślę że stresik go dopada..tak było u nas i po rozmowie wyszło że stary czuje presję co działa odwrotnie niż powinno,doszliśmy do wniosku że "odpuszczamy" i bzykamy się kiedy chcemy a nie kiedy kalendarz pokazuje..przestałam informować o płodnych,wiedział tylko kiedy okres mam i zaraz wszystko wyglądało inaczej,częściej mu się chciało,nawet w nocy mnie łajza budziła np o 3 a o 5 musiałam wstawać 🤣

Hej. Ale miałam do nadrobienia od wczoraj.. na wszystkich ławkach takie imprezy, że chciałoby się być wszędzie jednocześnie 😜 siedzę w Czerwonej Komnacie i przebieram nogami żeby przeskoczyć do sex roomu. Tymczasem stary poszedł do pracy a ja zbieram się na rosołek do mamy i tym sposobem wolne od gotowania 😁😁 Miłego słonecznego dnia Dziewczyny!
Ja też w Czerwonej Komnacie drugi dzień. 😁

Ja również w czerwonej komnacie drugi dzień i dzisiaj wystartowałam z Clo 😎 zaskakująco mało bolesny ten okres wiec ruszamy zaraz z mężem na rowerki dotlenić głowę i trochę się zrelaksować

reklama
Ja mialam kolonoskopię z 2 lata temu. Na zywca. Żadnych znieczuleń 😁 ale ja mam wysoki próg bólu 😜 gorsze było dla mnie picie 4trans. Niczego gorszego w życiu nie piłam 🤢

Do góry