reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja drobnym kroczkiem zmierzam w kierunku owu... A co do wczorajszego tematu o naszych drugich połówkach to u nas też było dziwnie, zawsze mojemu mówiłam co i jak...z seksem nigdy też nie było problemu ale z finałem już tak... Pierwszy miesiąc stwierdziłam, że może mi się wydaje ale gdy w kolejnym cyklu kończył wszędzie tylko nie w środku zapytałam wprost w co on gra? I dopiero wtedy, 5 miesięcy po poronieniu, dowiedziałam się, że on się boi.. o mnie, o kolejną stratę, o te wszystkie emocje i szczerze mówiąc byłam w szoku. Oczywiście przegadaliśmy i walczymy dalej, już jest luz (u niego) ale ja nie obwieszczam już na głos że to dziś, to dziś musisz mnie zapłodnić. Kochamy się regularnie min co dwa dni przed i po owu wg apki ale tylko ja o tym wiem a tak naprawdę przecież Ci nasi chłopcy nie są głupi i nie miesiąc czy dwa z nami żyją 😅 liczyć umieją, kiedy okres mamy wiedzą dlatego ja już mojego nie stresuję póki co, gdy cisnęłam skutek był odwrotny. Zobaczymy jeszcze co powie nowy gin 😉

Dobrego dnia!
Kto dziś zajmuje jakie pozycje?
Ja już sie niecierpliwie na tej lawce, mimo, że towarzystwo zacne :D
ja dalej na ławce imprezuję i widzę jak już tupiesz na tej ławce. Wygląda to tak, jakby Ci się siku chciało 🤣 Ja szacuję, że u mnie dopiero 3-4 dpo więc aobie poduszkę pod dupę przyniosłam do siedzenia 😂

reklama
Do góry