MPAnia
Fanka BB :)
Ja też nie robię, a pozycje różne,może dlatego nie umiem zaskoczyć?to tylko ja nie robię świecy po seksie? Mam tyłozgięcie, robimy to różnie i co seks zmieniamy pozycje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie robię, a pozycje różne,może dlatego nie umiem zaskoczyć?to tylko ja nie robię świecy po seksie? Mam tyłozgięcie, robimy to różnie i co seks zmieniamy pozycje
Jak robiłam to tez nie zaskoczyłamJa też nie robię, a pozycje różne,może dlatego nie umiem zaskoczyć?
Tez mam wtedy poczucie sprawczości a stad blisko do tego żeby co miesiąc widzieć objawy ciążyJa też leże z tymi nogami w górze, nie wiem po jaki uj, chyba żeby mieć złudne poczucie, że na coś mam wpływ xD
U mnie to raczej kwestia poczucia, że robiłam co mogłam.Tez mam wtedy poczucie sprawczości a stad blisko do tego żeby co miesiąc widzieć objawy ciąży
U mnie dziś 11 dzień cyklu i nie wiem, czy już nie jest po temacie.
Wczoraj dopiero wzięłam się za testowanie owulakami, jakaś tam kreska blada była, dziś już wychodzi biel, za to śluz zrobił się ciągnący.
Przypadkiem wczoraj w ramach rozgrzewki, nie myśląc o zapłodnieniu (bo myślałam że dopiero wkraczam w dni płodne), uprawialiśmy seks. Niestety w pozycji niesprzyjającej tyłozgięciu, no i dosyć szybko wstałam bo zgłodnieliśmy, więc nawet nie liczę, że jeśli już to się załapię.
Także no...[emoji2368]
No no, u mnie też na chwilę, wszystko przez to że świecy nie robimy a tak serio to czytałam że nac też w jakiś sposób zmniejsza ryzyko poronienia@MPAnia @Moonstone ja nie robiłam i zaskoczyło, ale tylko na chwilę
Też świecy nie robię i też tylko na chwilę. To nie jest przypadek ;D teraz to mnie dopiero te NAC przekonało haha. W jakim preparacie go przyjmujesz?No no, u mnie też na chwilę, wszystko przez to że świecy nie robimy a tak serio to czytałam że nac też w jakiś sposób zmniejsza ryzyko poronienia
Biere czysty nac od alinessTeż świecy nie robię i też tylko na chwilę. To nie jest przypadek ;D teraz to mnie dopiero te NAC przekonało haha. W jakim preparacie go przyjmujesz?